Félüzemi fagyasztva szárító a termelés bővítéséhez

Félüzemi fagyasztva szárító: biológiai, gyógyszer- és élelmiszeripari készítményekhez és a termelés bővítéséhez tervezve.

Legjobb teljesítmény a technológia átadási tevékenységek és korszerű K&F központok munkái számára

A Telstar Life-Sciences, LyoBeta berendezése, egy fagyasztva szárító egység, biológiai, gyógyszer- és élelmiszeripari készítményekhez és a termelés, ami lehetővé teszi a technológia átadását K&F központok és a termelés részére. Ez egy nagyteljesítményű egység, egy GLP kialakítással, ami lehetővé teszi az egész fagyasztva szárító eljárás teljes automatizálását, valamint pontos monitoringját. Nagyon könnyen tisztítható rozsdamentes acélkamra, kondenzáló és lemezek. Olyan ipari komponenseket tartalmaz, mint érzékelők, vákuum szivattyú, hőcserélők, stb.

A leggíakoribb alkalmazások közül néhány: fél-üzemi termelés, funkcionális élelmiszerkutatás, diagnosztikai készletek tartósítása, kis adagok klinikai kísérletekhez, stb.

A félüzemi fagyasztva szárító előnyei

  • Rugalmas használat: érintő-képernyős kezelői interface-szel.
  • Rugalmas üzemeltetés: nem tulajdonosi szabályozó rendszer PLC-n keresztül (Siemens).
  • Rugalmas felhasználás: nagy teljesítmény az ömlesztett anyagokhoz, elosztófej csatlakoztatási opció.
  • Eredmények megbízhatósága: egyenletes hőmérséklet (sík polcok, jó minőségű komponensek, felső sugárzó polc), polc fűtési és hűtési sebessége: (1 ºC/min), stb.
  • Egyszerű receptúra-kidolgozás: minőség és a hőmérséklet-érzékelők (polc, termék és kondenzáló) és vákuum adaptálása. Hőmérséklet-, nyomás- és időszabályozás.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.