Etilén oxidos sterilizáló kamra

Etilén oxidos sterilizáló kamra: A hőmérsékletre érzékeny gyógyászati, egészségügyi termékek nagy tételeinek végső sterilizálására tervezték.

A leghatékonyabb sterilizáló szer

A Telstar Life-Sciences, EtO autoklávjai kínálják a legjobb teljesítményt a hőmérsékletre érzékeny gyógyászati, egészségügyi termékek végleges sterilizálására, nem beszélve arról, hogy ezek minden vevő egyedi igényei szerint testreszabottak. Ez az etilén oxidos sterilizáló kamra nagy teljesítményű, GMP megfelelőség szerinti kialakítású és megfelel a hatályos európai szabványoknak:  PED, CE jelölés (beleértve: ATEX), stb. Az egységek modul-rendszerű kialakításúak, amik egy bizonyos mértékű tapasztalatot igényelnek a telepítés és az üzembe helyezés során. Ismerve az etilén oxiddal, mint rákkeltő hatású szerrel kapcsolatos kockázatokat, GMP előírja, hogy ezt a sterilizálási típust kizárólag akkor szabad használni, ha más lehetőség nem áll rendelkezésre.

Mindazonáltal, ezek a gyógyászati eszközök a hőmérsékletre érzékeny és kényes termékek. Ebben az esetben, az EtO (etilén oxidot) használó sterilizáló berendezés beruházása igazolt.

Előnyei:

  • Magas gyártási kapacitás.
  • GMP szerinti kialakítás, és megfelel a hatályos európai szabványoknak.
  • Testreszabott kiépítés.
  • Veszély- és üzemeltethetőségi (HAZOP) és biztonsági vizsgálatok.
  • Üzemeltetési biztonság.
https://www.youtube.com/watch?v=sEIg11HM5NQ

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.