Ellenőrzőmérleg

Ellenőrzőmérleg: nagy sebességű és nagy pontosságú mérőcellával van felszerelve.  Megfelel a szigorú ipari és gyógyszerészeti termékek pontossági és megbízhatósági követelményeinek.

Ellenőrzőmérleg, ami segít csökkenteni a szükségtelen veszteségeket

Az Anritsu SSV-h sorozata ideális a nagyszámú gyógyszerészeti és ipari termék súlyának ellenőrzésére. Nagy sebességű és nagy pontosságú mérleggel van felszerelve, így minden termék precízen mért, ezzel biztosítva, hogy mindegyik csomag tartalmazza a megfelelő mennyiségű anyagot. Ezzel a mérőrendszerrel a felállított termelői vonal megfelel az operátorok, a minőség irányítási menedzserek/helyszíni felügyelők és vállalati menedzserek eltérő igényeinek.

A berendezések SMF-fel (Smart Measurement Function) vannak felszerelve. A nagy pontosságú SSV-h sorozat egy innovatív jelfeldolgozó rendszert egyesít egy javított skálafelbontással, így csökkenti a szükségtelen selejtszámot és maximalizálja a gyártási vonal termelőképességét.

A ellenőrzőmérleg előnyei

  • Rozsdamentes acélból készült vezérlőpulttal
  • A szállítószalag rendelhető vízálló és nem-vízálló kivitelben is
  • Nagy sebességű és nagy pontosságú mérleggel
  • Fémdetektorral felszerelve

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.