Élelmiszeripari vákuumcsomagoló gép

A kompakt és tiszta vákuumcsomagolás segít fokozni az élelmiszer termékek minőségét és növelni értékét. Az ipari vákuumcsomagoló gépek eltávolítják az oxigént, megelőzve, hogy a levegőben lévő mikroorganizmusok károsítsák az élelmiszert, ugyanakkor gátolják a baktériumok szaporodását. Az élelmiszeripari vákuumcsomagoló a termékek szavatossági idejét is meghosszabbítja, jobban, mint a hagyományos csomagolási lehetőségek. Ugyanakkor nem könnyű megtalálni azt a berendezést, amely kielégíti a különleges követelményeket, egyben illeszkedik a költséggazdálkodáshoz is.

Csökkentsük a költséget és az átfutási időt, miközben növeljük az élelmiszer termékek szavatossági idejét

Az Omega berendezés eljárásának két alapvető szakasza van: csomagolás és vákuum. Az első lépés magában foglalja a termék tömített beburkolását, míg a második lépés a vákuumozás és a transzverzális tömítés.  Ráadásul a csomagolás egyik oldala a kamrában záródik, a másik oldala a kamrán kívül.

A csomag forma vagy méret változtatása nem igényel módosításokat a gyártó vonalon, így megengedi a gép folyamatos futását. Ez egyszerre csökkenti a költséget és növeli a termelékenységet.

A Colimatic cég Omega nevű berendezése a betápláló szalagon automatikusan felderíti a termékek jelenlétét és méretét, lehetővé téve a termelési láncba való közvetlen beillesztését.  A tömítő rúd alkalmas az anyagok széles tartományához, beleértve a zsugorodó anyagokat, alumíniumot, és szabványos fóliákat. Végül ez a modell használható szabálytalan alakú közép- és nagyméretű termékekhez, mint egész hús szeletek, sertés lábak, tésztafélék, gyümölcsök, zöldségfélék, és sütőipari termékek.

Élelmiszeripari vákuumcsomagoló előnyei:

  • A leegyszerűsített beállítások könnyű hozzáférést engednek a gép funkcióihoz
  • Kompatibilis az automatikus termék adagoló rendszerekkel
  • 0% törmelék képződik, ettől kiemelkedően hatékony
  • Szilárd rozsdamentes acél alkatrészek biztosítják a tartósságot és hosszú élettartamot
https://www.youtube.com/watch?v=z2XNmQinITs&list=PLffNoHpCsREneuSCrE6DcWA1eH6JCenFe&index=4