Élelmiszerek vákuumos szállítórendszere

Élelmiszerek vákuumos szállítórendszere: széles körben használják olyan iparágakban, ahol az élelmiszerek  magasan jó minősége elengedhetetlen fontosságú.

Élelmiszer, vákuumos szállítórendszere az élelmiszerek szállítására és a minőség megőrzésére

A Piab, piFLOW®f, egy alap-szállítórendszer, de még így is a leginkább költség-hatékony porszállító koncepció az élelmiszeriparban. Tudatosan ASTM 304L minőségű acélból készül, és kialakítása támogatja a telepítési és üzemeltetési folyamatokat.

Teljesen nyitott opcióval tervezték, ami az anyag áteresztő képességet a legnagyobbra növeli, és megnöveli a rendszer átfogó kapacitását is. A teljes nyitottság azonnali  leürítést tesz lehetővé, azaz, megnöveli az anyagáteresztő képességet.

Az élelmiszer, vákuumos szállítórendszer alkalmazásai: élelmiszer-minőségű alkalmazások vagy porok és granulátumok szállítása őrléshez, szitáláshoz, keveréshez, elegyítéshez, vagy tabletta / törékeny anyagok szállítása, “big bag” töltése  ürítése, nem is említve a robbanásveszélyes atmoszférákban jelentkező számtalan alkalmazást.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • ASTM 304-es acélminőség.
  • Egyszerű telepítés.
  • Egyszerű használat.
  • ATEX bizonylatolt por-védelem.
  • Valamennyi, a termékkel közvetlenül érintkező tömítés megfelel az FDA követelményeinek.

Mint a világ számos, legnagyobb gyártójának megbízható partnere, Piab fejleszti és gyártja a vákuum szivattyúk, vákuumos szállító rendszerek és elszívó kúpok egész sorát, az automatikus anyagmozgatási és gyártás automatizálási eljárások széles választékához.