Eldobható monolit oszlopok

Monolit oszlopok: a nagy protein molekulákkal, vírusokkal, dezoxiribonukleinsavval dolgozó MONOLIT kromatográfiás oszlopok szerkezeti szilárdsága és szennyeződéstől való védelme általában költséges, orvosi minőségű rozsdamentes acél felhasználásával biztosított.

Használjonk erős, sokoldalú, több célra alkalmas oszlopokat komplex biomolekulák szétválasztására

 A BIA Separations cég CIMacTM eldobható monolit oszlopainak megvan az orvosi minőségű, rozsdamentes acél strukturális integritása és átszűrhető profilja, de gazdasági szempontból nem mindegy, hogy egy- vagy többcélú eszközt használunk.

A kompozit anyagoknak epoxi bázisú házba való helyezésével és USP VI osztályú parilén c bevonattal az egész oszlop felületén a CIMmultusTM oszlopok biztonságot és nagy teljesítményt nyújtanak.

A CIMmultusTM oszlopok az elválasztási folyamat minden lépésénél alkalmazhatók, és   2 µm méretű pórusméretükkel tökéletesen alkalmazhatók vírusok, nagyméretű proteinek, plazmidok, antitestek, polietilén glikollal kezelt proteinek és más nagy biomolekulák tisztítására.

A monolit oszlopok előnyei

  • Gazdaságos egy- vagy többcélú eszköz (folyamat közbeni vagy utáni használatra)
  • Csökkentett ellennyomás és minimális eltömődés
  • Gyors termék izolálás és minta oldat besűrítés
  • Nagy molekuláris tömegő szennyezők hatásos eltávolítása a végső tisztítási lépéseben
  • Megfelel a cGMP követelményeknek

A BIA Separations a vezető fejlesztője és gyártója a CIM® (Convetice Interaction Media) monolit kromatográfiás oszlopoknak, amiket a nagy biomolekulák