Egyszer használatos tartálybélés

Egyszer használatos tartálybélés: a biológiai feldolgozóipar gyártói egyre fokozódó mértékben fordulnak az egyszer használatos megoldásokhoz, infrrastrukturális igényeik kielégítése céljából.  A tapasztalt gyártók ismerik a kiemelkedő minőségű, egyszer használatos berendezések rugalmasságát, tisztaságát és a használatukkal járó kényelmet, amik növelik a hatékonyságot, a kezelők karbantartási és tisztítási tevékenységének csökkentése révén, lehetőséget adva a nagyobb többlet értéket adó feladatokra való összpontosításra.

Egy újra használható bélés az újra használható, merev tartályokhoz, ami megakadályozza az elszennyeződést, miközben szükségtelenné teszi a megtisztítást

JM BioConnect,  ismert, mint az ipar csúcs-minőségű szállítója és szolgáltatója, beleértve a nagyon rövid átfutási időket is. A vállalat egyszer használatos tartálybéléseit 350 mikron vastagságú LDPE fóliából gyártják, a folyadékokkal érintkező, teljesen semleges réteggel, ami hasonló a JM BioConnect, más, egyszer használatos tartályainak, JMS Flex fópliájához.  A tartálybélésekhez felhasznált fólia vastagabb, és egy 3D alak szerint gyártják, ami jobban illeszkedik a befoglaló tartályhoz, de hasonlóan, kevesebb extrahálható és kioldódó vegyületet tartalmaz, egy kiválóan alkalmazható a közeghez és a puffer készítményekhez, ezzel is támogatva a soron következő biológiai feldolgozó eljárást.  Jellemző alkalmazásként, a tartálybélést bele helyezik egy hengeres edénybe, és feltöltik egy folyadékkal.  Ezt követően, egy port adnak hozzá, és kevernek bele, hogy létrehozzanak egy puffert vagy közeget a soron következő biológiai eljáráshoz.  A keverést követően, a tartályban lévő folyadékot kiszivattyúzhatják, vagy leereszthetik, és a tartálybélést hulladékként helyezhetik el.  Az eljárás, egy új tartálybélés behelyezésével, újra kezdhető, és nincs szükség a tartály megtisztítására.  A bélések beszerezhetők az alján kialakított leeresztő nyílással és szerelvényekkel, a vevő igényeinek megfelelően.

Az Egyszer használatos tartálybélés előnyei

  • Hengeres tartályokhoz: 5o, 100, 200, 300, 560, 1.000, és 1.500 literes méretekben áll rendelkezésre.
  • A mérettartomány minden kereskedelmi forgalomban beszerezhető, hengeres tartályhoz illeszthető.
  • Gamma sugárral kezelt állapotban is szállítjuk.
  • Megnöveli a közeg előállításának hatékonyságát, a higiénia feláldozása nélkül szükségtelenné téve a tisztítást.
  • Összevonja az egyszer használatos tartályok kényelmét a merev tartályok, néhány alkalmazásra jellemző, gyakorlati előnyeivel.

 

JM BioConnect® (http://www.jmbioconnect.com/), lehetőséget ad teljes, egyszer használatos üzemeltetésre, közeg/puffer készítményekhez, sejt betakarításhoz vagy megtisztításhoz, koncentráláshoz és dia-szűréshez, és kromatográfiás eljárásokhoz, oltóanyag, gyógyászati fehérjék és monoklónos antitest eljárásokban.

Filenév Filetípus Fileméret
JM BioConnect general brochure.pdf application/pdf 0.98 MB