Egyszer használatos párna zsák, biológiai eljárásokhoz

Egyszer használatos párna zsák: a bio feldolgozóipar gyártói egyre fokozottabb mértékben fordulnak az egyszer használatos megoldások felé, termelésük infrastrukturális igényei szerint. A tapasztalt gyártók tudják, hogy a jó minőségű, egyszer használatos eszközök rugalmassága, tisztasága és kényelme, növeli az eljárás hatékonyságát, csökkentve a kezelők karbantartási és tisztítási tevékenységét, lehetővé téve, hogy a nagyobb értéket hozó feladatokra összpontosítsanak.

Egy, egyszer használatos párna zsák biológiai eljárások tartalmához, amit szigorú, tisztaszoba körülmények között gyártanak

JM BioConnect,  ismert, mint az ipar csúcs-minőségű szállítója és szolgáltatója, beleértve a nagyon rövid átfutási időket is.  A vállalat párna-zsákjai a JM BioConnedct által, különlegesen kifejlesztett fóliából készülnek, ami megfelel a laboratóriumitól az ipari méretű biológiai folyamatok követelményeinek.  A fóliát, amit JMS Flex Film néven ismernek, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően gyártják, és a zsákok gyártásához használt legátlátszóbb fólia.  Lamináris áramlási körülmények között gyártják, 7-es tisztasági fokozatú helységbe.  A párna-zsákok 50 ml-től 50 literes méretig állnak rendelkezésre, és teljesen semleges, polietilén, folyadékkal érintkező réteget tartalmaz.  Ellenállnak a gamma sugárzás okozta károsodásnak, nagyon kicsi az oxigén áteresztőképesség (0,1 cm3/m2×bar×nap), és átlátszóságban és rugalmasságban felülmúlhatatlanok.

Előnyei:

  • Nagyfokú átlátszóság és rugalmasság.
  • Kiváló oxigén-gát (0,1cm3/m2×bar×nap)
  • Olyan eljárásokhoz is alkalmas, amelyek gammasugaras sterilizálást használnak.
  • ISO certifikációval és FDA engedéllyel rendelkező tisztaszobában gyártják.
  • Számos szabványnak megfelel, beleértve: USP class 6; ISO 10993-4,5,6,10, és 11; és EP 3.1.5

JM BioConnect® (http://www.jmbioconnect.com/), lehetőséget ad teljes, egyszer használatos üzemeltetésre, közeg/puffer készítményekhez, sejt betakarításhoz vagy megtisztításhoz, koncentráláshoz és dia-szűréshez, és kromatográfiás eljárásokhoz, oltóanyag, gyógyászati fehérjék és monoklónos antitest eljárásokban.

Filenév Filetípus Fileméret
JM BioConnect general brochure.pdf application/pdf 0.98 MB