Egyszer használatos hőmérséklet-érzékelő szenzor

Egyszer használatos hőmérséklet-érzékelő szenzor: a biotechnológiai gyógyszergyártó vállalatok növekvő számban keresik az egyszer használatos eszközöket, hogy növeljék a hatékonyságukat, hogy a berendezéseket sokoldalúbban ki tudják használni, és hogy csökkentsék a keresztszennyezések kockázatát. Manapság a vevők a szenzortechnológiában is élvezhetik az eldobható eszközök nyújtotta kényelmet.

Pontos hőmérséklet mérés egy előre programozott, könnyen összeszerelhető, eldobható eszköz segítségével

A Scilog cég céljának tűzte ki a biotechnológiai folyamatok minőségének és hatásfokának növelését, az érzékelők, szűrők és egyéb folyamatelemek fejlesztésével és automatizálásával. A SciTemp rendszer egy egyszer használatos hőmérséklet érzékelő szenzor, ami könnyen használható, előre kalibrált és azonnal telepíthető a meglévő biotechnológiai folyamatba. A szenzorokat vonalkóddal látják el a követhetőség megkönnyítése érdekében. A mérési tartományuk -40 és 150 °C között van, +/- 0,5 °C-os pontossággal a 4 – 70 °C-os tartományban. Az eszközök ötféle méretben kaphatóak, így alkalmazhatóak 1 – 60 l/min-es áramlási sebességek mellett. A szenzorok kompatibilisek a leggyakrabban használt sterilezési eljárásokkal, mint a NaOH-os, NaCl-os, formaldehides kezelések, autoklávozás, gamma-sterilezés. A Scilog rengeteg tapasztalattal rendelkezik az egyszer használatos szenzorok terén, és ezek széleskörűen alkalmazhatóak a különböző bio-gyógyszergyártási folyamatokban. Ezen kívül integrálhatóak a SciTemp monitorral, amivel egyszerre két szenzor kezelhető.

Az egyszer használatos hőmérséklet-érzékelő szenzor előnyei

  • Alacsony árú, egyszer használatos szenzor
  • Előre kalibrált és azonnal használható
  • Kompatibilis a leggyakrabban használt sterilezési eljárásokkal
  • Hőmérséklet érzékelés a – 40 – 150 °C-os tartományban

Scilog, érzékelés technológiát és automatizált laboratóriumi méretű és termelő rendszereket gyárt a bio-gyógyszer-ipar számára.

Filenév Filetípus Fileméret
Scilog Scitemp brochure.pdf application/pdf 0.63 MB