Egyszer használatos csővezeték a bio feldolgozó eljárások elosztófejeihez

Egyszer használatos csővezeték a bio feldolgozó eljárások elosztófejeihez: a bio feldolgozó ipar gyártói egyre fokozottabb mértékben fordulnak az egyszer használatos megoldások felé, termelésük infrastrukturális igényei szerint. A tapasztalt gyártók tudják, hogy a jó minőségű, egyszer használatos eszközök rugalmassága, tisztasága és kényelme, növeli az eljárás hatékonyságát, csökkentve a kezelők karbantartási és tisztítási tevékenységét, lehetővé téve, hogy a nagyobb értéket hozó feladatokra összpontosítsanak.

Egyszer használatos csővezeték , szigorú tisztasági követelmények és minőségi szabványok szerint gyártva

JM BioConnect,  ismert, mint az ipar csúcs-minőségű szállítója és szolgáltatója, beleértve a nagyon rövid átfutási időket is. A vállalat kifejlesztett egy, egyedi, termoplasztikus csővezeték rendszert, amit Solmed TubeFelx 4502 néven ismernek.  Ezt a csővezeték rendszert TPE anyagból gyártják–a legtisztább, biológiailag kompatibilis anyagból, és egy teljesen szabályozott, tisztaszoba környezetben.  Nem tartalmaz állati eredetű alkotókat vagy olajokat.  Ez a csővezeték, bármilyen kereskedelmi forgalomban beszerezhető készülékkel hegeszthető, és a tömítések autoklávban, gamma sugárral, UV sugárzással és ETO eljárással sterilizálhatók.  Alkalmas, perisztaltikus szivattyúkkal való használatra, és akár 3 bar nyomásig.  A csővezetéket úgy fejlesztették ki, hogy sok más, JM Bioconnect termékkel együtt használhassák, mind a biológiai feldolgozó eljárások előtt, és után.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • Számos méretben beszerezhető.
  • Nagy tisztaságú anyagok.
  • Rendkívül alacsony, extrahálható vegyület-tartalom.
  • Teljes mértékben hegeszthető.
  • Alkalmas, a perisztaltikus szivattyúkkal való használatra.

JM BioConnect® (http://www.jmbioconnect.com/), lehetőséget ad teljes, egyszer használatos üzemeltetésre, közeg/puffer készítményekhez, sejt betakarításhoz vagy megtisztításhoz, koncentráláshoz és dia-szűréshez, és kromatográfiás eljárásokhoz, oltóanyag, gyógyászati fehérjék és monoklónos antitest eljárásokban.

Filenév Filetípus Fileméret
JM BioConnect general brochure.pdf application/pdf 0.98 MB