Egy forgófejes tablettázó prés

Tablettázó prés: a gyógyszeripari tabletták gyártásakor elsődleges szempont a szigorú előírásoknak való megfelelés. Ezen túl fontos az egyenletes, jó minőségű tabletták előállítása, egy lehetőleg rugalmas és könnyen állítható berendezés segítségével, amivel számos, különböző termék állítható elő.

A problémamentes tablettagyártás kulcsa egy egyszerűen karban tartható, gyors szerszám cserére alkalmas berendezés lehet, ami képes a hibás termékeket érzékelni. Egy ilyen berendezés elengedhetetlen a versenyképesség megtartásához.

Egy egyszerű, robusztus hatékony tablettázó berendezés

Az ACG Worldwide, Protab 300 berendezése egy egyszerűsített, forgófejes tablettázó prés. A berendezést specifikusan a mai, kis és közepes méretű gyógyszergyártók követelményeinek kielégítésére fejlesztették ki, szakaszos kapszulagyártáshoz. A berendezés könnyen szervizelhető, a szerszámcsere gyorsan megoldható benne. A berendezés fő részegységei az adagolófej, forgó szerszám, porelszívó rendszer és kiadagoló garat. Ezeket az eszközöket automatikus kenéssel, illetve modul rendszerű kialakítással tervezték, amik szintén megkönnyítik a gép használatát és növelik a termelés hatékonyságát.

Az ACG Worldwide, Protab 300 típusú berendezésében még további olyan innovatív technológiákat is alkalmaznak, mint az elektronikusan rásegített adagoló-magasság beállítása, a tabletta súly szabályozására. Továbbá olyan biztonsági és kényelmi funkciókkal rendelkezik, mint a folyamat reteszelése, vagy a zajcsökkentő burkolat.

A tablettázó prés előnyei

  • Valamennyi terület egyszerűen hozzáférhető.
  • Minimális termék-veszteség.
  • Üzemelés közben, hibás kiütések azonnali érzékelése
  • Kis súlyú gépegységek és perifériák a könnyű cseréhez és szervizhez
  • Gépészeti átállítás 30 percen belül.

ACG Pam, a kapszulázó és tabletta-prés gépek világszerte ismert gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
ACG Pam Protab brochure.pdf application/pdf 1.28 MB