Drazsébevonó gép - kis kapacitással

Drazsébevonó gép: A bevont drazsék, mint például az úgynevezett Jordan Almonds típus (cukorbevonatú diófélék), illetve a kemény bevonatú cukorkák rendkívül népszerűek, de tradicionálisan nehéz kis adagokban gyártani úgy, hogy a drazsék megőrizzék állagukat és minőségüket. A kifejezetten kisebb kapacitások kiszolgálására szánt kisteljesítményű drazsébevonó berendezés lehetővé teszi, hogy a nagyteljesítményű berendezéseknél megszokott, jó minőségű terméket állíthassunk elő. Ezek a kisteljesítményű gépek a kisüzemek, pékségek részére, illetve a nagyobb üzemekben gyártmányfejlesztésre, kutatási célokra lettek kifejlesztve.

Automata csokibevonó berendezés kiváló minőségű Jordan Almonds, illetve hasonló drazsék adagokban történő bevonására

A MIA cég DRG5 típusú automata csokibevonója lehetővé teszi kisüzemek részére a kis adagokban történő drazsé gyártást. Az egyes adagok – 5 kg, illetve ennél kevesebb diófélék -precíz feldolgozására alkalmas. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a berendezés ideális önálló édességgyártók számára, illetve nagyobb üzemek gyártmányfejlesztési eljárásaihoz.

A teljes berendezés AISI 304 minőségű rozsdamentes acélból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot. A DRG5 lehetővé teszi a legkülönfélébb típusú, méretű, formájú drazsék bevonását, a megkívánt végtermék professzionális legyártását. Alkalmas színezett cukor bevonásra, ilyenek a Jordan Almonds típusú termékek is. Ebben az esetben az adag mennyisége kisebb, akár 2 kg is lehet. Tökéletes megoldás kis kapacitások, illetve a gyártmányfejlesztésekhez szükséges mennyiségek kezelésére

A berendezés alapfelszereltségként tartalmazza az elektronikus gyártásvezérlést, úgymint az üst forgási sebességének beállítását az optimális eredmény biztosítására. A DRG5 rendelkezik továbbá csövön található levegőfúvókákkal. Így a beinjektált levegő szabályzása is lehetséges, a befúvás teljeskörű automatizálásával, mely lehetővé teszi a befúvás pozicionálását. A levegőellátó rendszerben található egy gyorscsatlakozó/gyorsleválasztó, a végtermék gyors kitárolása érdekében, leegyszerűsítve ezzel az üst tisztításához történő hozzáférést is.

A DRG5 berendezéshez opcionálisan rendelhető hűtőegység is, ez hőmérséklet-szabályzóval biztosítja a bevonóegység üstjébe beáramló hideg levegő pontos hőfokának beállítását.

Drazsébevonó gép előnyei:

  • 2-5 kg adagonkénti mennyiség, tökéletes megoldás kisüzemi és laboratóriumi termékek számára
  • Az üst elektronikus vezérlése a precíz gyártás érdekében: tökéletes bevonat és egyenletes konzisztencia biztosítása
  • Teljes körű rozsdamentes kivitel a magas fokú gyártásminőség biztosítására és a könnyű tisztíthatóság érdekében
  • Opcionálisan rendelhető hűtőegység a precíz levegőhőmérséklet beállítására
  • Gyorsleoldóval rendelkező permetcső a gyors kitárolás és a könnyű tisztíthatóság érdekében
https://www.youtube.com/watch?v=k_6kgRb9uGg

MIA Food Tech ( www.miaft.com) manufactures small and medium scale equipment for dragées, сereal bars, nuts and nougat.