Doboz-csomagoló

Doboz-csomagoló: Kartondobozokat és/vagy kötegeket csomagol RSC (rendszeresített, hasított doboz) dobozokba, és elvégez olyan feladatokat, mint doboz felemelése, doboz összeállítása, fedél-lapok lezárása és kartondobozok behelyezése, a gép minimális állásideje mellett.

Kartondobozokat és kötegeket csomagol RSC dobozokba

A Romaco, Promatic PAK 320/100 sorozatú doboz-csomagolóit kartondobozok és/vagy kötegek RSC dobozokba csomagolására tervezték a következő vonásokkal: egy nagy teljesítményű állvány, amit elláttak egy automatikus, munkamagasságba emelő, dobozemelő szerkezettel, egy szívókorongos és Venturi vákuumos doboz-összeállítóval, az alsó záró-lapok behajtogatásával, mielőtt a kartonokat behelyezik. A doboz-csomagoló műveleti eljárásai és alulról felfelé rakodása, továbbítása és a kartonok ezt követő behelyezése , elkülönített, és lehetőséget ad a kritikus műveletek ellenőrzésére, minimálisra csökkentve a gép állásidejét.

Ennek a doboz csomagológépnek a súlya: 700 – 1800 kg és tömör kialakítású, aminek a befoglaló méretei: 4350 x 1850 x 1715 (hosszúság x szélesség x magasság),  mm méreten belül vannak.

A doboz-csomagoló előnyei

  • Tömör kialakítás és egyszerű üzemeltetés.
  • Csökkentett állásidő, tisztítási és karbantartási műveletek.
  • Gyors és egyszerű termékváltás.
  • Tisztán áttekinthető termékáram.
  • Hibakereső és -elhárító funkciók.

Romaco , a gyógyszeripari csomagolási megoldások világon vezető gyártója, akinek fő erősségei: a hólyagos fóliás csomagolás, szalagos megoldások, dobozolási megoldások és (steril) folyadék és por betöltő megoldások.