Diszpergáló gép, ultra finom emulziókhoz

Diszpergáló gép ultra finom emulziókhoz és szuszpenziókhoz: a legfinomabb mikro-emulziók és -szuszpenziók előállítása rendkívül nagy nyíróerővel rendelkező keverőgépet igényel.  A több fokozatú, forgó-/állórész alapelven működő, diszpergáló gépek megfelelnek erre a célra, mert nagy nyíróerők lépnek fel a keverékben, a forgórés/állórész minden fokozatában.  Ez egy forgó-/állórész alapelv szerint működő berendezés, ami rendkívül gyors forgást és eredő csúcssebességet ad, még nagyobb nyíróhatás elérése érdekében, ami szuper finom emulziók és szuszpenziók előállításához vezet.

Csúcsteljesítményű forgó-/állórész diszpergálás, ultra magas nyíróhatással a nano méretű szemcséket tartalmazó emulziók és szuszpenziók előállítására.

A DISPAX-REACTOR® DRS, egy in-line, szuper nagy nyíróképességű diszpergáló gép, amit a legfinomabb mikro emulziók és szuszpenziók előállítására használnak. A rendkívül magas nyíróerők (akár 190.000 1/s), összekapcsolva a finom, generátor geometriával, lehetővé teszi a cseppek és a szilárd szemcsék nano nagyságrendű méretre őrlését. Az eredményként kapott termék hosszú ideig tartó stabilitással rendelkezik, ami csökkenti az emulzióképző szerek és kitöltő anyagok igényét. A rendkívül nagy energiasűrűség miatt, más, diszpergáló segédletek mennyisége csökkenthető, vagy el is hagyható. A DRS, rendszerint, két-fokozatú forgó-/állórész (generátor) meghajtással rendelkezik. Az akár 40 m/s  kerületi sebesség, gyakran, szükségtelenné teszi a harmadik fokozatot. A DRS, amit ugyanolyan jó minőségű tulajdonságokkal terveztek, mint az ULTRA-TURRAX® UTL és a DISPAX-REACTOR® DR, különösen jól megfelel a kihívást jelentő gyógyszeripari kihívásoknak.  Az egységeket könnyű és megbízható léptékváltáshoz tervezték, és a rendelkezésre álló szállítási teljesítmény-tartomány: 70 – 40.000 liter per óra.

Diszpergáló gép előnyei:

  • Az egyszerű és robusztus kialakítás hosszú élettartamot biztosít.
  • Kiváló diszpergáló tulajdonság.
  • Magas felületi minőség, ami lehetővé teszi a CIP és SIP tisztítást, és önleeresztő a könnyű tisztíthatóság érdekében.
  • Gyógyszeripari minőségű változat is rendelkezésre áll.
  • A magas, 40 m/s kerületisebesség, magas energia bevitelt és rendkívül jó minőségű diszpergálást eredményez.

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
IKA process technology brochure.pdf application/pdf 7.64 MB