Dézsmabiztos címkéző gép kartondobozokhoz

A gyógyszerek ipari csomagolásánál biztonsági követelmény az illetéktelen beavatkozást kizáró megoldás. Az ilyen csomagolások úgy vannak kialakítva, hogy a nyitáskor elszakad egy pecsét, amely jelzi a felhasználónak, hogy a csomagolást már megbontották. A továbbiakban ez látható bizonyítéka annak, hogy illetéktelen beavatkozás történt. Ugyanakkor a dézsmagátló címke alkalmazása nagy pontosságú gyártást igényel, amelyre kiválóan alkalmas egy dézsmabiztos címkéző gép.

Az illetéktelen beavatkozás kizárása dézsmabiztos címke felhelyező gép segítségével

Az ETIMA cég ML-CARTON nevű címkézője képes óránként 24 000 egység kibocsátására és percenként 400 címke felvitelére. Az egyes kartondobozok egyedi terelése és mozgatása révén szokatlanul kis alapterületű, kompakt berendezés.

A csalás elleni címke alkalmazása mellett használható „bollino”-val is, ami egy olasz kétrétegű biztonsági címke, vagy öntapadó címkével. Ezen túl beállítható hozzá termékkövető (Track & Trace) nyomtatási rendszer, különösen sokoldalúvá téve a gépet.

Az ML-CARTON továbbá kettős selejtező rendszerrel van kialakítva a hibák ritkítása érdekében. Minden egyes munkafázisnál ellenőriz minden egyes kartondobozt, ami nagyobb hatékonysághoz és pontossághoz vezet.

Dézsmabiztos címkéző gép előnyei:

  • Nagy teljesítményű címkéző gép, nagy pontossággal visz fel vinyettákat és öntapadó címkéket
  • Integrálja az online termékkövető nyomtató rendszereket
  • Könnyű felszerelni új és már meglévő termelő gépsorokon
  • A minőség ellenőrzés nagy hatékonyságot és fenntarthatóságot biztosít

ETIMA provide specific solutions for any labelling need, providing maximum quality and technology to the production and packaging processes.