Cukrászati beoldó szirupokhoz

Sok jó minőségű cukrászati termék elkészítésénél az első lépés egy szirup előállítása. A jó minőségű szirupnál a tartózkodási idő és a keverés határozza meg a cukor teljes feloldódását, és hogy a tejterméket is tartalmazó receptek esetében elkerüljük az odaégést. Az erre a célra készült lemezes hőcserélős cukrászati beoldó -k és a kapart felületű oldók adják a legjobb minőséget, hatékonyan és könnyű kezelhetőséggel.

Lemezes hőcserélős és kapart felületű oldókészülékek jó minőségű szirupokhoz

A szirup gyártás szükségleteihez igazodva a Baker Perkins mind lemezes hőcserélős, mind kapart felületű oldókészülékeket gyárt.

A Baker Perkins lemezes hőcserélős oldója 200-tól 2000 kg/óra teljesítményével a szirupok széles tartományának előállítására képes. A berendezések előkevert homogén szirup pép pép folyamatos betáplálására vannak tervezve.

A hőcserélő lemez csomagok egy zárt keretbe vannak szerelve, amely hozzáférést enged a lemez felületekhez tisztítás és higiéniai műveletek esetén. Minden termékkel érintkező alkatrész rozsdamentes acél.

A Baker Perkins által ajánlott kapart felületű oldók olyan szirupokhoz valók, amelyeknél fennáll a felületre való ráégés kockázata, mint a tejet, tejzsírt tartalmazó szirupok, amelyeket karamellek és tejkaramellák gyártásánál használnak. Ez a hőátadó felületet folyamatosan kaparja, ami megakadályozza a ráégést és a hatékonyságot is javítja.

A Baker Perkins kaparója állandó fordulatszámmal van meghajtva és az oldó folyamatosan van betáplálva az előkevert péppel egy megfelelő tartályból.

Minden termékkel érintkező felület rozsdamentes acél, és a függőleges tengelyű gőz fűtőköpenyes fűtő cső a nyomástartó edényekre vonatkozó szabályoknak megfelelően készült, a biztonság és a hosszú élettartam érdekében.

Cukrászati beoldó előnyei:

  • Folyamatos üzemű oldók, minden cukrászati szirup típusra, beleértve a tejzsírt tartalmazókat is
  • Higiénikus működésre kialakított robosztus kivitel
  • Energiatakarékos oldás a működési költségek csökkentésével
  • Minden termelési volumenhez illeszthető 2000 kg/óra teljesítményig

Baker Perkins (https://www.bakerperkins.com) supplies technology for the bakery, biscuit, confectionery, snack and breakfast cereal sectors, The company’s production machines are based on over 100 years of experience in the field.