Cukordaráló gép

Cukordaráló gép: kifejezetten a cukor darálására tervezett malom, de használható még más, hasonló élelmiszeripari alkalmazásokban is.

Megfelel minden biztonsági és baleset-megelőzési előírásnak

A Hosokawa Alpine cukordarálásra szolgáló impakt malma – a Sugarplex SX, egy sokoldalú őrlőrendszer rendszer. Ezt a cserélhető őrlőelemeknek köszönheti. A berendezéssel a cukor finomsága az 50 µm – 5 mm-es mérettartományban állítható, a beépített őrlőelemnek megfelelően.

A Sugarplex cukordarálót kimondottan az élelmiszeripar számára fejlesztették ki. Megfelel az összes alapvető biztonsági és egészségi szabályozásnak az EC Machine Directive 98/37 EC, II. Melléklete szerint, és a Német Szövetségi Köztársaság baleset-megelőzési előírásainak is.

A Cukordaráló gép előnyei

  • Egyszerűen tisztítható és cserélhető őrlő-elemek.
  • Más feladatok ellátására is alkalmas az élelmiszeriparon belül.
  • Sokoldalú méretcsökkentő rendszer, cserélhető őrlő-elemekkel.
  • Megfelel minden alapvető biztonsági és egészségi előírásnak az EC Machine Directive 98/37 EC, II. Melléklete szerint.
https://www.youtube.com/watch?v=Bbe__JlMjZ4

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.