Csomagolt élelmiszer pasztörizáló gép

Az csomagolt élelmiszer pasztörizáló és főző autoklávok sok termelőüzem meghatározó berendezései. Hagyományosan egyféle működésre képesek, és egy termék gyártásához kapcsolódnak. Több terméket előállító gyártósor esetén ez azt jelentheti, hogy a berendezés üresjáratban áll, ha nem alkalmas az éppen futó gyártáshoz. Egy többféle sterilizáló folyamatra képes autokláv retorta rendszer jelenős rugalmasságot jelent és megtérülő beruházás egy több terméket előállító környezetben.

A felhasználó igényeihez illesztett retorta lehetővé teszi termékek és csomagolás típusok széles tartományának előállítását

A DFT Technology cég Multiprocess Rotomat MRX nevű terméke a sokoldalúságát tekintve végső megoldás minden autokláv feladat ellátására, termékek és csomagolás típusok széles tartományán át.

Egy egység nyújtja a teljes vagy félig bemerítő sterilizálás lehetőségeit gőzzel és befecskendezéssel, álló vagy forgó megoldással. Megvan a lehetősége, hogy a felhasználó teljes ellenőrzése érvényesüljön a termelés, csomagolás, energiafogyasztás a vízfogyasztás és az időbeosztás tekintetében.

A vezérlés Siemens érintőképernyős HMI segítségével történik, lehetővé téve minden paraméter  azonnali ellenőrzését éppúgy, mint a ciklusok programozását.

Áramlásmérővel felszerelt nagy erejű áramlás biztosítja a legjobb fűtési és hűtési teljesítményt, a víz és gőz fogyasztás minimalizálása mellett.

A kényelmes töltés és ürítés érdekében kivehető tartó rendszer működik, amely többféle termékhez illeszkedő ketrec használatát megengedi.

A sokoldalúság azt jelenti, hogy ugyanaz az egység képes kezelni konzerv terméket, majd, hajlékony tasakokat, majd műanyag tartályokat és másokat.

Csomagolt élelmiszer pasztörizáló előnyei:

  • Végletes sokoldalúság minden termék és csomagolás típus kezelésében
  • Teljes mértékben a felhasználó igényeihez igazított idő, hőmérséklet, gőz és víz felhasználás programok
  • A töltést, ürítést megkönnyítő kivehető tartó kocsi rendszer
  • Hőcserélő rendszer a gyors indításhoz és hatékony működéshez

Dft technology is a leading manufacturer of retort systems and autoclaves for thermal food processing.