Csomagológép Keménycukorkákhoz és Zselékhez

Néhány magas minőségű édesség esetében, amelyek egyedi csomagolást igényelnek, a hagyományos csavart csomagolás nem megfelelő, teljesen zárt, egyesével történő csomagolásra van szükség. A cukorkákhoz és zselékhez alkalmazott párnatasakoló csomagológép keménycukorkákhoz  gyakran lassúak és rugalmatlanok. A kifejezetten ilyen termékek nagy sebességű tasakolásához kifejlesztett moduláris rendszer az egyedi szerelvények mellett, biztosítja a legnagyobb teljesítményt az Ön igényeihez igazítva.

Moduláris párna csomagológép keménycukorkákhoz és zselékhez, a pontos igényeit szolgáló lehetőségekkel

A Theegarten Pactec FPH5 nagy sebességű és teljesítményű párnacsomagoló, amely a különböző összeszerelési csoportok rugalmas kivitelét kínálja. Ez lehetővé teszi, hogy személyre szabja igényei szerint.

Az FPH5 a terheltebb sorokra lett kifejlesztve, percenként 2000 darabig képes csomagolni.

A gép teljesen rugalmas adagolóval rendelkezik, amely különféle termékméretekhez és többcsomagos termékekhez is alkalmazkodik. Rendelkezik továbbá automatikus illesztővel és opcionális nyomtatási érzékelővel, amely lehetővé teszi az újratöltést a gép leállítása nélkül.

Meleg vagy hideg hegesztéshez is használható, az FPH5 2- vagy 3-állású hosszanti zárószerkezettel rendelkezik, testre szabhatóan az Ön igényeinek.

A termékminőség biztosítása érdekében az FPH5 fel van szerelve automatikus kilökő-készülékkel a hibás tasakokhoz, valamint szívókészülékkel az üres csomagok visszautasításához. A tökéletes darabok ezután csúszkán vagy külön meghajtott szállítószalagon keresztül üríthetők.

További lehetőségek igényeihez igazítva: kézi vagy pneumatikus nyomkövető vezérlés, dátumkódolás, tépőszalag és címkeadagoló.

ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA

  • A moduláris kialakítás testreszabott funkciókat, könnyű bővíthetőséget és fejleszthetőséget jelent
  • Nagy sebességű üzemelés, akár 2000 darab / perc
  • Egyszerű vezérlés érintőképernyőn keresztül, egy kezelő több gépet felügyelhet
  • A kiváló hozzáférhetőség csökkenti a karbantartás és a tisztítás leállási idejét
  • Automatikus illesztő, nyomtatási regisztrációval a folyamatos működéshez

Theegarten Pactec (https://www.theegarten-pactec.de/home) is a German supplier of high-speed packaging machines for confectionery industry.