Csomagológép csokoládé figurákhoz - kis sorozathoz

A csokoládéfigura népszerű termék típus, amelynél a megjelenés jelenti a vásárlást ösztönző vonzerőt. A kis sorozatú termelésnél, vagy vállalkozás indításakor nehéz olyan csomagolási megoldást találni, amely illeszkedik a teljesítmény igényhez és mégis olyan kiváló minőséget szolgáltat, amilyent a termék megérdemel.  A Csomagológép csokoládé figurákhoz szolgáltatja a nagy teljesítményű gyártásoknál megszokott csomagolási minőséget, de gazdaságosságát tekintve a kis sorozatú gyártásnak felel meg, elérhető a felhasználói igények tökéletes egyensúlya.

Csokoládéfigurák kiváló minőségű csomagolása kis sorozatban

A Chocal cég B Series jelű csokoládéfigura csomagológépeit célzottan arra tervezték, hogy az induló vállalkozások és a kis – közép méretű gyártók szükségleteit kielégítse.

Elérhető három változatban, a B200, B400 és B600 modellek óránként 600, 1200 és akár 6300 egységet tudnak becsomagolni.

A B sorozatú gépek kíméletes technológiát alkalmaznak, biztosítva a termék minőséget és minimalizálva a sérülésből származó veszteséget a csomagoló eljárás során.

A szegélyező és tömítő opciókkal együtt a B sorozat gépei alkalmasak még a legösszetettebb formák csomagolására is, tökéletesen sima végső felülettel.  Ez nemcsak a termék vonzó megjelenését javítja, hanem védi is a sérüléstől szállításkor vagy a vásárló kezében.

Járulékos haszna a sima felületnek a címkézés kiváló olvashatósága. A szabályozásnak való megfelelésen túl a vásárló könnyen leolvassa az információkat és a vonalkód leolvasó is.

A B sorozat sokoldalúsága majdnem minden méretű és alakú termékhez megfelel és különösen alkalmas a többféle terméket kisebb mennyiségben, vagy csak szezonálisan gyártók számára.

Csomagológép csokoládé figurákhoz:

  • Egy sor gazdaságos félautomata csomagoló megoldás kisebb mennyiségekhez
  • Az elérhető opciók kezdő vállalkozások és méretnövelő kisebb gyártók számára teszik alkalmassá
  • A termék kíméletes kezelése kevesebb veszteséget eredményez
  • A tökéletes felület vonzó megjelenést és jobb címkézést tesz lehetővé
  • Képes szilárd és üreges figurák formáinak és méreteinek széles tartományát becsomagolni

Chocal® (http://www.chocal.de/en) was founded in Schwäbisch Gmünd in 1960. Since this time the company, which is part of the Hörnlein Group, has been dealing with preformed, printed aluminium foil for packing chocolate figures.