Csokoládé temperáló gép

Ha meglévő hagyományos csokoládé temperáló gépeink költségesek, energiaigényesek és állandó felügyeletet követelnek a minőség következetes fenntartásához, a temperáló technológia legújabb fejlesztései megtakarítást hozhatnak és javítani fogják a csokoládé termék minőségét.

Az új generációs temperáló megoldás jó minőségű terméket nyújt, költségcsökkentéssel

Az Aasted cég SuperNova nevű temperáló gépeit úgy alakították ki, hogy a legjobb minőséget nyújtsák egy olyan könnyen karbantartható és rugalmas csomagban, amely a felhasználó szükségleteihez illeszkedik. A SuperNova bármilyen temperálási igényt bármilyen méretben ki tud elégíteni.

Alap, Előfűtő és CTS (párbeszéd terminál rendszer) modulok rendelhetők, a meglévő termelési elrendezésben való egyszerű telepíthetőség érdekében.

Különlegesen kialakított alkatrészekkel tartós kivitelű változat is rendelhető, amikor nehéz, nagy viszkozitású masszákat kell kezelni, mint a nugát, nagy térfogatban.

A jó minőségű szerkezeti anyagok és kialakítás, a szervizt igénylő alkatrészek könnyű hozzáférésével, ahol szükség van rá, jól kihasznált üzemidőt és magas termelési szintet jelentenek.

Csokoládé temperáló gép előnyei:

  • Kisebb üzemelési költség, összehasonlítva a hagyományos temperáló gépekkel
  • Minőség javítás az állandó recept technológiának köszönhetően
  • A modul rendszer lehetővé teszi a meglévő telepítés fejlesztését, korszerűsítését
  • Egyértelmű érintő képernyős működtetés, teljes szabályozással és felügyelettel

 

Aasted (http://www.aasted.eu) manufactures tempering machines, depositors, enrobers, cooling tunnels and moulding lines.