Csokoládé hűtőalagút - higiénikus kivitel

Változtatható, csokoládék, csokoládé bevonatú és krémes termékek széles tartományának pontosan vezérelt hűtésére alkalmas csokoládé hűtőalagút, amelyet megbízhatónak, könnyen tisztíthatónak és karbantarthatónak, a felhasználó igényeihez rugalmasan illeszkedőnek terveztek.

Rugalmas, nagy teljesítményű, higiénikus kialakítású csokoládé hűtés

Az Aasteds Nielsen cég hűtő alagútjainak kialakítása nagy teljesítményű hűtést tesz lehetővé az üzemidő lehető legjobb kihasználásával, könnyű tisztíthatóság és karbantartás mellett. A rugalmasság érdekében az alagút minden oldala felől emelhető, jó minőségű tartók használatával. A légterelő lemezek könnyen hozzáférhetők és az alapos tisztítás érdekében teljesen kiszerelhetők. A karbantartás hozzáférése érdekében a kábelek nyitott rácsos tálcán vannak elhelyezve, a fúvó motorok pedig csuklós panelre vannak szerelve, hogy a hűtő és fúvó egységeket könnyen lehessen tisztítani és karbantartani.

A hűtő alagút szokásos szalag szélessége 220 és 1500 mm között van, és kiterjeszthető járulékos egységekkel a kívánt hűtési hossz eléréséhez. Az Aasteds Nielsen hűtő alagút széles szalag hurokkal van felszerelve a megnövelt teljesítmény és megbízhatóság érdekében.

Csokoládé hűtőalagút előnyei:

  • Könnyű fenntartani a higiénia legmagasabb szintjét
  • Könnyű hozzáférés, a tisztítás és szervizelés miatti holtidő csökkentésére
  • Közvetlen, közvetett és kombinált hűtési módszerek minden termék típushoz illeszkedve, legfeljebb 3,2 m/sec légsebesség elérésével
  • További hűtő szakaszok hozzáadásának lehetősége, minden hűtési követelményhez

 

Aasted (http://www.aasted.eu) manufactures tempering machines, depositors, enrobers, cooling tunnels and moulding lines.