Csokoládé csomagoló gép - csavarásos technológia

Az egyes csokoládétermékek nagy tételű egyenkénti csomagolása gyengéd kezelést igényel. A hagyományos csavarásos csokoládé csomagoló gép -ek rugalmatlanok és nem tudnak nagy sebességgel üzemelni, ha kényes terméket csomagolnak. Modern, moduláris kialakítással és az óvatos kezelés adoptálásával növelhető a termékátvitel sebessége, valamint több terméktípus becsomagolása is lehetséges egy gépen. Ez kiváló befektetési megtérülést eredményez.

Nagy teljesítményű csokoládé csomagoló gép , termékek széles skálájához

A Theegarten Pactec MCC egy csúcstechnológiájú csokoládé csomagológép, amely finom kezeléssel, könnyedén megbirkózik különböző termékekkel és csomagolási stílusokkal.

Rugalmassága ellenére az MCC nagyobb mennyiségű gyártásra lett tervezve, és képes mintegy 1200 darab / perc teljesítményre dupla csavarással vagy fóliacsomagolással, és 800 darab / perc mennyiségre felső csavarral, oldalsó csavarral vagy úgynevezett bécsi gyümölcs (’’Vienna fruit’’) hajtási stílussal.

Az gyengéd kezelés az MCC folyamatos mozgási elvének és nyomásmentes adagolásának köszönhető, amely a legérzékenyebb termékekhez is megfelelő. Az adaptív sebességszabályozás lehetővé teszi, hogy a gép reagáljon a termék beviteli sebességére, megkönnyítve ezzel a termékcserét. A bevitel övvel vagy övlánccal történhet az Ön igényei szerint, ideértve a robotkaros mozgatás lehetőségét is.

A csomagolóanyag pazarlásának minimalizálása érdekében az MCC „nincs termék, nincs csomagolás” technológiát használ. A minőségellenőrző rendszerek lehetővé teszik a hibás és a duplán csomagolt termékek automatikus visszautasítását. Az automatikus illesztő pedig lehetővé teszi, hogy a csomagolóanyag a gép leállítása nélkül cserélhető legyen.

Összetettsége és rugalmassága ellenére az MCC egyetlen felhasználó által vezérelhető és felügyelhető, az intuitív érintőképernyős HMI-n elérhető összes funkcióval és átváltási paraméterekkel.

Előnyök:

  • Különösen rugalmas gép, amely képes többféle csomagolás megvalósítására
  • Kifejezetten gyengéd termékkezelés, kiváló minőségű és törékeny termékekhez
  • Gyors, akár 1200 darab percenkénti teljesítmény, leállás-mentes anyagcsere
  • Egykezelős felügyelet és ellenőrzés
  • Széleskörű lehetőségek, beleértve a 2. csomagolóanyagot és a hálózaton keresztüli diagnosztikát

Theegarten Pactec (https://www.theegarten-pactec.de/home) is a German supplier of high-speed packaging machines for confectionery industry.