Csokoládé bevonó - tempráló géphez

A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására használják. A csokoládé bevonó lényegében a kézi bemerítés mechanizált változata. A csokoládé bevonat meghosszabbítja a készítmények lejárati idejét.

A termelés felgyorsítása automatikus bevonással

A Hacos cég CYCLOP nevű berendezése folyamatos működésű, teljesen automatikus temperáló gép, standard kivitelben a vibrátorral felszerelve a formába öntéshez. A Hacos bevonó rendszere kiegészítője a CYCLOP temperáló gépeknek.

A bevonó tartozék könnyen felszerelhető a CYCLOP temperáló gépekre és beállítható önálló egységként is. Amikor nincs rá szükség, felhajtható és félre tehető, hogy a CYCLOP gép temperálásra, formába öntésre, vagy letöltésre legyen használva.

A csokoládé bevonó előnyei:

  • A CYLOP temperálót teljes, sokoldalú géppé teszi
  • Könnyen illeszthető a CYCLOP temperáló géphez

Ideális magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények bevonására

Hacos, csokoládé feldolgozó gépeket tervez, fejleszt, épít és telepít. A formázó és hőkezelő gépektől a bevonó gépekig és hűtőalagutakig, pörgetve formázó gépekig, beleértve a kerületi sebesség elvén üzemelő gépeket is. Hacos a közepes teljesítmények szakértője: fél-automatikus, de még így is, nagyon rugalmas csokoládé feldolgozó gépek.