Csokoládé bevonó gép - kis méretű

Amikor kis léptékű termelési környezetben a legjobb minőségű bevonásra van szükség, kiderül, hogy jó minőségű bevonók hagyományosan csak nagy termelési volumenekhez készülnek, amelyek túl költségesek és nem praktikusak kis méretben való használathoz. Szükség van olyan kisméretű Csokoládé bevonó gép -re, amely a felhasználó által kívánt léptékben és költségekkel működik, ugyanakkor beépített flexibilitással a legjobb minőségre képes.

Gyors, rugalmas és könnyű bevonó minőségi termékekhez kis léptékben

Az Aasted cég Babyflex nevű bevonóját célzottan kiemelkedő minőségű kis volumenű termeléshez tervezték. A maga 320 mm széles szalagjával és az 1500 mm-es lerakó asztalával a Babyflex egy könnyű, hordozható szerkezet, amelyet könnyű szétszerelni tisztításhoz és karbantartáshoz.

A beépített rázó asztal mindig sima és egyenletes bevonást biztosít, és a Babyflex képes csokoládé, összetett és cukorbevonatot készíteni kiváló rugalmassággal.

Az Aasted Nielsen Baby Flex képes teljes, részleges, alsó és kombinált bevonatokat készíteni. Teljesen higiénikus rozsdamentes acél szerkezeti anyagú, egyszerű a tisztítása és karbantartása.

Csokoládé bevonó gép előnyei

  • Praktikus forma tényező kis létékű termeléshez, de nincs megalkuvás a sebesség és minőség dolgában
  • A gyors szétszerelés és tisztítás minimalizálja a holtidőt és felgyorsítja a termékváltást
  • Beépített rázó asztal biztosítja a sima és egyenletes bevonást
  • Ideális kisebb, kényes termékek gyártásához, termékfejlesztéshez és laboratóriumi vizsgálatokhoz

 

Aasted (http://www.aasted.eu) manufactures tempering machines, depositors, enrobers, cooling tunnels and moulding lines.