Csökkentett nyomású izolátor

Csökkentett nyomású izolátor: biológiailag veszélyes termékekhez használják, amiknél fontos a minimális keresztszennyezés.

Elkezdhet veszélyes anyagokkal dolgozni, köszönhetően ennek a tökéletesen adaptált eszköznek

A Telstar Life Sciences Cytolator a munkatérben lamináris levegő áramlást biztosítva üzemel, minimális keresztszennyezést biztosítva. A Cytolator fő-kamrájának nyomása (a környezeti nyomáshoz viszonyítva) alacsonyabb, mint a helyiségé. A főkamra és az áteresztők nyomása mindig alacsonyabb, mint a helyiségé, és védelmet nyújt a terméknek, a felhasználónak és a környezetnek.

Egy harmadik, HEPA H14, előszűrő fokozat hozzáadása közvetlenül a munkapad alatt megfelelővé teszi az izolátort a veszélyes anyagok kezelésére irányuló követelményeknek, olyan anyagok kezelése esetén, mint sejtméreg gyógyszer készítmények, amiket néhány ország ajánlásai szabályoznak.

A csökkentett nyomású izolátor előnyei

  • Munka-kamra és csapóajtós csapdák anyaga: 304-es minőségű rozsdamentes acél.
  • Mikroprocesszoros levegőáramlás-szabályozás, érzékelővel.
  • Ergonomikus, megdöntött első ablak, ami egyszerűen eltávolítható a karbantartáskor.
  • Rozsdamentes kármentő tálca a légrácsok alatt, a szennyező folyadékok eltávolítására.
  • Kesztyű-rendszerek (2, vagy 4), nyílás: Ø250 mm, vágógyűrűs rendszerrel és latex kesztyűvel.
  • Világítótest a munkatéren kívül, megvilágítási szint > 1000 lux.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.