Containment zsák szeleppel

Containment zsák:Az ACUBE egy integrált egyszer használatos tárolórendszer, amely a rugalmas csomagolóegység kiváló és céltudatos továbbfejlesztése.

A nyitott töltési és ürítési folyamat a múlté!

Megfelel az elsődleges csomagolással és a harmadlagos csomagolással kapcsolatos valamennyi vevői igénynek. Két független bélésrendszerből áll, és a rugalmasságot és a robusztusságot képviseli. A belső bélés termékzsákként védi a terméket a környezeti hatásoktól, és fordítva. A külső bélés a megerősített védőréteg, amely ellenáll a mechanikai igénybevételnek. Ennek a több bélésből álló felépítésnek köszönhetően a rendszer lehetővé teszi a rosszul áramló termék kézi rásegítését. AZ AVAX technológiával felszerelve lehetővé teszi a különböző anyagmozgatási műveleteket teljesen zárt körülmények között. Az ACUBE 10L-től 400L-ig kapható, és a por, granulátum vagy tabletta kezelésének minden aspektusát lefedi. Opcióként az ACUBE az ATEX 1 zóna számára jóváhagyott kivitelben is szállítható.

A téglatest alakú 3D-formának köszönhetően a teljes kiürítés még nem légköri körülmények között is könnyen megvalósítható, mint például egy tablettanyomógép saját áramlása (enyhe negatív nyomás). A kartonból készült szállítódobozzal együtt az ACUBE alkalmas az egyik létesítményből a másikba történő szállításra. UN szállítási tanúsítvány áll rendelkezésre.

A Containment zsák előnyei

  • Integrált tárolórendszer
  • Rugalmas, de robusztus
  • Rosszul áramló termékek könnyű kiürítése
  • Nem légköri körülmények között történő üzemeltetés
  • Elsődleges és harmadlagos csomagolás
  • Vezetőképes kivitel elérhető.

Az Andocksysteme a zárt rendszerű, conatinment elvárásoknak megfelelő ömlesztett anyag tárolás, kezelés, valamint dokkoló szelep megoldások specialistája.