Containment szállító rendszer

Containment szállító rendszer: nagy teljesítményű, dokkoló-rendszerek, amik kombinálják a teljes biztonságot, az egyszerű üzemeltetést és az egyszerű tisztítást, ami elengedhetetlen a gyógyszeriparban és a bio-gyógyszergyártásban.

Magas integritású záró-rendszer, ami megakadályozza az anyag véletlenszerű környezetbe jutását

A Telstar Life-Sciences containment szállító rendszerei, (CTS), technológiák sokoldalú összevonásaként jött létre, ami a termékek rugalmas, biztonságos és biztos továbbítását teszik lehetővé erős containmentet igénylő környezetekben. Számos méret és kialakítási opció áll rendelkezésére, hogy megfeleljen a containment követelményeknek, biztonsági igényeknek és költségvetésnek.

A containment szállító rendszereket különösen, mint a legbiztonságosabb módszert tervezték a termékek/hulladékok, vagy eszközök zárt, vagy steril területek közötti ki- és beszállítására. Teljesen mecganikus rendszerek (nincs teljesítményigény), biztonsági eszközökkel ellátva, amelyek megakadályozzák a nem megfelelő műveleteket (kezelőfüggetlen), és színes kijelzőkkel a reteszelő mechanizmusokon, amik látható visszajelzést adnak a továbbító nyílás státuszáról.

A Containment szállító rendszer előnyei

  • Tisztább felületek, minimális holtterekkel a könnyebb tisztítás és fertőtlenítés céljából.
  • Pontosan beállítható helyzetű, rögzített ajtó az egyszerű működtetés céljából.
  • A tükör-polírozott ajtó megnövelt láthatóságot ad a kar alatt is.
  • Cserélhető acetál-műanyag betétek a nagymértékű kopásnak kitett felületek cseréje érdekében.
  • Egyszerűen telepíthető merev falfelületekre.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.