Containment betöltés osztott pillangószelephez

Containment betöltés osztott pillangószelephez: a megosztott pillangószelepekkel szerelt műanyag palackokat gyakran használják porokat, ömlesztett anyagokat bezáró berendezésekből való továbbítására, a felhasználási helyig, megakadályozva a keresztszennyezést.  Azonban, a merev palackok számos kihívást jelentenek a kötőanyag gyártásnál, és csökkentik az eljárás hatékonyságát. A tapasztalt bio-gyógyszergyártók tudatában vannak annak, hogy az általános, ipari felhasználási célra tervezett berendezések, gyakran kudarcot vallanak. A biotechnológiában, a merev, bezáró és szállítási megoldások gyakorta nehézkesek és nem kellően hatékonyak. A rugalmas, az iparágunknak specifikus kihívást jelentő megoldásokat felkaroló gyártók előnyt élveznek a versenytársakkal szemben.

Egy portovábbítási megoldás osztott, pillangószelepes műveletekhez, kiváló termék visszanyeréssel és tisztítási igény nélkül

Az ILC Dover az ipar vezető gyártója a bezárt anyagmozgatási megoldásoknak, a legkorszerűbb technológiát használó ipari gyártók és végfelhasználók számára, beleértve a NASA-t is. A vállalat Standard Doverpac SF rendszere egy portovábbító megoldás az osztott pillangószelepes műveletekhez, ami kiváltja az ezekben az alkalmazásokban használt, hagyományos műanyag palackokat.

A rendszer tartalmaz egy strapabíró műanyag zsákot, osztott pillangószelep típusú adapterrel, a zsák egyetlen nyílásán.  Miután (fizikai) kapcsolatba került az osztott pillangószelepen keresztül a berendezéssel, a zsákot megtöltik, és eltávolítják, és az oldalán lévő szelepcsatlakoztatást lezárják. Ezt a tartalmával együtt átszállítják a következő felhasználási pontra, és az osztott pillangószelep csatlakozáson keresztül kiürítik a zsákot. A zsák egyszer használatos, és kiürítés után – elkerülendő a tisztítást – hulladékba kerül.  Az új zsákokat egy szorosan összehajtogatott csomagban tárolják, csökkentve a tárolás helyszükségletét, összehasonlítva a műanyag palackokkal.

A műanyag zsákokat specifikusan az optimális poráramlásra tervezték, és az elérhető termékáramlás jobb, mint 99,5%-os.  Egy eltávolítható és újra felhasználható tartóeszköz tartalmaz egy strapabíró műanyag akasztófület, beépített emelési lehetőséggel, ami megtartja és megvédi a műanyag zsákot a szállítási műveletek során.  A fizikai megtartás lehetővé teszi, hogy ellenálljon akár 0,499 bar nyomáskülönbségnek, kétszeres biztonsági tényezővel.

Containment betöltés osztott pillangószelephez előnyei:

  • Rendelkezésre áll 5 – 100 literes térfogattal.
  • Adagolási és leürítési alkalmazásoknál is használják.
  • ArmorFlex fóliát használnak, ami statikusan taszító és mind az EU, mind az FDA elfogadja.
  • Kiváló anyag-visszanyerési arány: 99,5%.
  • Nincs szükség tisztításra, és minimális a tárolás helyigénye.

ILC Dover (http://www.ilcdover.com/),cGMP-től nanogramm szintű porok befogadására alkalmas, egyszer használatos rendszerekkel támogatja a gyógyszeripart és a bio-gyógyszeripart.