Mikrobiológiai biztonsági kabinet - Class II besorolású

Mikrobiológiai biztonsági kabinet: ez a kényelmes eszköz a legkorszerűbb termék- és kezelővédelmi vonásokkal, és felhasználó-barát ergonómiai kialakítással rendelkezik, ami a legjobb munkahelyi körülményeket és eredményeket nyújtja.

Class II besorolású védelem a kezelőnek, terméknek/anyagnak és a környezetnek

A Telstar Life Sciences BioULTRA egy felső kategóriás, Class II besorolású kabinet, aminek célja a kezelő, az anyag/termék és a környezet védelme. Ez, az EN 12469 Európai Szabvány szerinti certifikációval rendelkezik, és megfelel az NSF 49 (Class II, A2 /B3 típus) és a BS 5726:2005 főbb követelményeinek. Alkalmas az 1, 2 és 3 szintű patogén anyagok kezelésére, gyógyszeripari, akadémiai kutatási központi, biotechnológiai, kórházi és orvosi és minőségbiztosítási laboratóriumokban.

Motorral mozgatott redőnyös ablak, felfújható tömítéssel, szűrő eldugulás-számítással és egyszerűsített fertőtlenítő eljárással csökkenti minimálisra a karbantartás költség- és időigényét.

Távolsági PC Ultra logger (személyi számítógépes eldugulás) szabályozás a P3 laboratóriumok számára.

Mikrobiológiai biztonsági kabinet előnyei

  • A szűrők a kabinet elejéről könnyedén hozzáférhető egy egyedi, gyors meglazítású, gyorsan oldható kötéshez szolgáló szerszámmal, öt percre csökkentve a szűrőcsere idejét.
  • Egybefüggő munkakamra, lekerekített sarkokkal, egyszerű tisztítást tesz lehetővé.
  • Stabil és ergonomikus állvány, amit nagy munkatérrel alakítottunk ki a kezelési helyzetek széles választékához.
  • Kényelmes, stressz-mentes munkavégzés néhány órán keresztül, köszönhetően a kabinet alacsony, 58 dBA zajszintjének, ami jóval alacsonyabb, mint a szabványban előírt érték(65 dBA).
  • A szűrők eltömődésének ön-kompenzálása optimalizálja a szűrők használatát, és minimálisra csökkenti a szerviz-igényt.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.