Bolygóműves bekeverő gép

A sütő- és édesipar prémium termékei különleges technológiát igényelnek: a tészták, krémek, bevonatok elkészítése vezérlést, megbízható keverőberendezést igényel. A komputer vezérelt, Bolygóműves bekeverő gép lehetővé teszi a maximális flexibilitást, szabályzást, növelve ezzel a termékminőséget, és hatékonyságot mind a keverési folyamatban, mind pedig az összetett technológiai lépésekben.

Különleges, bolygóműves bekeverő gép, egyedi jellemzőkkel

Tonelli cég egyedülálló bolygóműves bekeverőjét úgy tervezték, hogy maximális flexibilitást nyújtson, ugyanakkor garantálja a kiváló termékminőséget. Egy vagy két keverő, illetve a kaparókés alkalmazása, azok variálása biztosítja a minden tekintetben a technológiához alakított kivitelt. Ezeknek a tulajdonságoknak, illetve a teljeskörű vezérlésnek köszönhető a tökéletes keverési folyamat.

A nagymúltú Tonelli cég öröksége a sütő- és édesipari berendezések tervezése terén elért tapasztalat. Ez eredményezte a függőleges kialakítású, bolygóműves keverő berendezés kifejlesztését. Lehetővé vált a különböző adalékok, alapanyagok szabályozott mennyiségű beadagolása annak érdekében, hogy a különböző kívánalmaknak megfelelő tészta-massza legyen a végeredmény.

Ezek a berendezések széles körben alkalmazhatóak a teljeskörű folyamatszabályozásnak köszönhetően: kekszek, vajas kekszek, torták tésztakeveréke, illetve krémek, mouss-ok, trüffel-krémek bekeverése során.

A komponensek AISI 304 minőségű rozsdamentes acélból készülnek, így a mixer maga, és környezete is könnyen és alaposan tisztítható. Biztonságosan csatlakoztatható nagynyomású CIP rendszerekhez is.

A berendezés több, mint húsz fajta keverő elemmel rendelhető, igazodva a termék jellemzőihez. A keverő-eszközök gyorsan és könnyen cserélhetők, minimalizálva ezzel a termékváltás idejét.

ELŐNYÖK

Széles kapacitás tartományba rendelhető, 120 l-1300 l-ig, pontosan igazodva az Ön igényeihez.

  • Bolygóműves keverés, és kaparókések alkalmazása: a tökéletes keverési eredmény biztosításához
  • Komputerizált rendszervezérlés, grafikus kezelőfelülettel, több mint 50 recept mentésének lehetőségével
  • A keverőelemek gyors cserélhetősége biztosítja a tökéletes flexibilitást
  • Teljeskörű higiénikus kialakítás teszi lehetővé a könnyű tisztíthatóságot és a gyors termékváltást.

Tonelli Group S.p.A. (http://www.tonelli.it/company/) is an experienced manufacturer of complete plants for the Bakery industry worldwide.