Bliszterező gép - Szakaszos mozgású

A síklapos hegesztésű bliszterező gép: a bliszter csomagolást előnyben részesítik a nagyléptékű gyógyszeripari gyártó sorok, amelyeknél a síklapos hegesztés előnyt jelent a szélesebb fólián, ahol a hegesztési hőmérséklet gyakran alacsonyabb és a tartózkodási idők általában hosszabbak. Az eljárás azonos nyomással dolgozik, ami fontos a papír hátlapú szerkezeteknél. A síklapos hegesztéssel működő gép pontosan a felhasználó igényeihez alakítható és a beruházás gyors megtérülését eredményezi.

Síklapos hegesztésű automata bliszter gép, opciók széles választékával

A FamarTec cég RM sorozatú síklapos hegesztéssel működő gépei a közepes és nagy teljesítményű gyártó sorokhoz alkalmasak. Különböző változatokkal állnak rendelkezésre, a felhasználók meghatározott igényeit kielégítve.

Az RM 250-es gép mechanikailag szakaszos mozgással működik. Az RM 1025 szervo motorokat használ vázszerkezetbe építve. Az RM 350 a legutóbbi generáció, amely mindenütt kefe nélküli motor hajtást ajánl.

Külön a gyógyszeripar szükségleteihez tervezve az RM sorozatú gépek 350 mm fóliaszélességig és 300 mm hosszig képesek tálcát befogadni. Minden modell kezei a csomagolóanyagok széles választékát, pl. PVC/ALU, ALU/ALU, papír/ALU, Tyvek, és mások.

Opcionális extrák széles választéka csatlakoztatható az RM jelű tálcás bliszter gépekhez. Ezek között van a vibrátoros betöltő garat, univerzális vagy dedikált töltő automata, a mikro lyukak ellenőrzése az alumíniumon, vizuális ellenőrző kamera automata selejt kidobó rendszerrel, a bliszter levelek keresztperforálása és tintasugaras, bélyegző vagy más rendszerű kód és gyártási szám nyomtatók.

Mint a FamarTec termékek általában, az RM sorozat is el van látva online táv ellenőrző támogatással. A mérnökök minden esetet online diagnosztizálhatnak, kevés helyszíni látogatással, csökkentve ezzel a hibákból származó holtidőket.

A síklapos hegesztésű bliszterező gép előnyei

  • Ideális nagy volumenű gyártásokhoz, 500 bliszter percenkén
  • Opcionális megoldások teljes tartománya a felhasználó meghatározott igényei szerint
  • Csomagolóanyagok széles tartományához használható
  • A gyógyszeripar igényeihez illesztve teljes GMP szerinti tervezés és kivitelezés
  • A táv-ellenőrző rendszer lehetővé teszi az online támogatást és csökkenti a holtidőket
https://www.youtube.com/watch?v=7-Njy-Gv1cA

A Famar Tec a gyógyszeripar számára gyárt automata csomagóló berendezéseket, mint a bliszterező, vial töltő és kartonozó gépek.