Biotechnológiai mérlegplatform és zsáktartó

Biotechnológiai mérlegplatform: az egyszer használatos zsákokat egyre gyakrabban használják a biotechnológiai iparban, izoláláshoz és folyadéktároláshoz. Ezt hatékonyságuknak, kényelmes használhatóságuknak és tisztaságuknak köszönhetik. Az egyszer használatos zsákok integrálása a biotechnológiai folyamatokba csökkenti a szükséges karbantartások számát, és sokoldalúvá teszi a berendezéseket a keresztszennyezések kockázata nélkül.

Egy mobil, vertikális zsáktartó integrált mérleggel, ami bármilyen gyártó zsákjaival kompatibilis

A Scilog cég céljának tűzte ki a biotechnológiai folyamatok minőségének és hatásfokának növelését, az érzékelők, szűrők és egyéb folyamatelemek fejlesztésével és automatizálásával. A WeightStation rendszer egy kerekekkel ellátott zsákállvány, ami bármelyik gyártó egyszer használatos zsákjával működik. A rendszer integrált mérlegcellákat és egy kijelzőt tartalmaz, aminek segítségével különálló mérlegként, vagy a Scilog más termékeivel integrálva lehet használni. A rendszer minimális lábnyommal és kiváló mobilitással rendelkezik, ha egy tradicionális mérleghez hasonlítjuk. A mobilitás és az egyszer használatos zsákok lehetővé teszik, hogy ez a berendezés több folyamat kiszolgálója legyen, egy kijelölt folyamat helyett.

A Biotechnológiai mérlegplatform előnyei

  • Kompatibilis bármely gyártó zsákjával
  • Az egyszer használatos zsákok csökkentik a keresztszennyeződések kockázatát
  • Integrált mérlegcellák a helyi méréshez, vagy integrált folyamat monitoring más berendezésekkel
  • Retentát és permeát mennyiségmérés a TFF folyamatokhoz

Scilog, érzékelés technológiát és automatizált laboratóriumi méretű és termelő rendszereket gyárt a bio-gyógyszer-ipar számára.