Biológiailag kompatibilis csővezeték (szivattyúhoz)

Biológiailag kompatibilis csővezeték perisztaltikus szivattyúkhoz: az érzékeny biológiai feldolgozó eljárások olyan berendezéseket igényelnek, amik nem zavarják az éppen végzett kémiai és biológiai eljárásokkal.  Ezzel egy időben, a biológiai gyártási folyamatok, különösen a perisztaltikus szivattyúkat használó eljárások, robusztus csővezetékeket igényelnek, amik nem kényesek a kopásra és a mechanikus meghibásodásokra.  Eme szigorú és érzékeny biológiai feldolgozási eljárási körülmények között a hagyományos szállító csővezetékek gyakran elégtelennek bizonyulnak.

Egy robusztus, Biológiailag kompatibilis csővezeték, amit hosszú élettartamra és perisztaltikus szivattyúkkal való használatra terveztek

JM BioConnect,  ismert, mint az ipar csúcs-minőségű szállítója és szolgáltatója, beleértve a nagyon rövid átfutási időket is. A vállalat olyan csővezeték megoldásokat kínál, amiket biológiai termelő eljárási környezetben, perisztaltikus szivattyúkkal együtt lehet használni. A csövek, PharMed BPT márkálúak, és biológiailag teljesen kompatibilisek és kevésbé engedik ás a gázokat és a gőzöket, mint a hagyományos, szilikon csövek.  Ez, ideálissá teszi a PharMed BPT csöveket az érzékeny biológiai eljárások védelméhez, mint sejt-kultúrák, erjesztés, szétválasztás, szintézis és megtisztítás.  Ugyanakkor, ezeket fokozott rugalmassági és kopásálló jellemzőkkel alakították ki, ami lehetővé teszi a perisztaltikus szivattyúkkal történő, üzemzavarmentes üzemeltetést.  Eme minőségi jegyek összevonása, megnöveli a biológiai feldolgozó eljárások hatékonyságát, csökkentve a cső meghibásodások miatti állásidőket, nem feláldozva a biológiai kompatibilitást.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • A rendelkezésre álló méretválaszték: 6,9, – 12 mm ID (belső átmérő).
  • Csökkenti a szivattyú és a csővezetékek miatti állásidőt.
  • Kevésbé érzékeny az életkorral járó erózióra, ami kisebb terhelést jelent az utána következő szűrőkben.
  • Biológiailag teljesen kompatibilis.
  • Robusztus és rugalmas szerkezet teszi ideálissá a perisztaltikus szivattyúkhoz.

JM BioConnect® (http://www.jmbioconnect.com/), lehetőséget ad teljes, egyszer használatos üzemeltetésre, közeg/puffer készítményekhez, sejt betakarításhoz vagy megtisztításhoz, koncentráláshoz és dia-szűréshez, és kromatográfiás eljárásokhoz, oltóanyag, gyógyászati fehérjék és monoklónos antitest eljárásokban.