Biológiai biztonsági kabinet, Class III

Biológiai biztonsági kabinet: különleges kialakítással a mikrobiológiai anyagokhoz, amikor helyi, vagy egzotikus patogén szerekkel dolgozik, amik belégzés esetén magas kockázatot jelentenek, és komoly, vagy halálos betegséget okozhatnak a kezelőnek.

Class III besorolású, biológiai védelmet nyújt a kezelőnek, a terméknek és a környezetnek

A Telstar Life Sciences Class III besorolású biológiai biztonsági kabinetje egy EN 12469 szerint tervezett laboratóriumi izolátor, ami ergonómiai, teljesen tömített kialakítású, ami a kezelőt abszolút elkülöníti a terméktől, egy fizikai határolóval, amikor a tartalom és a kezelő teljes védelmére van szükség.

Az MSC III sorozat, egy teljesen gáztömör kabinet. A veszélyes, biológiai anyagok egy csapóajtós csapdán keresztül kerülnek a munkatérbe, a kezelő kesztyűt visel  (amiket a kabinet elejére szerelnek fel), a biológiai szerek kutatására. A munkavégzés közben, a potenciálisan szennyezett levegőt levegő-áramlás és csökkentett nyomás szabályozza.

A biológiai biztonsági kabinet előnyei

  • Mikroprocesszoros levegő-áramlás szabályozás.
  • A világítótestet a munkatéren kívül helyezték el, megvilágítási szint: 800 lux.
  • Belépő oldali HEPA, 99,95%-os hatásfokkal.
  • Kilépő oldali HEPA szűrő hatásfoka: 99,97%.
  • Elő-szűrő szerkezet a belépő és kilépő oldali HEPA esetében.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.