BFS címkéző gép (felfúj-megtölt-lezár)

A gyógyszeripai szektor kétségtelenül az egyik legnagyobb iparág, amely támaszkodik a BFS (felfúj, megtölt, lezár) technológiára. BFS tárolókat használnak öblítő oldatok, szemcseppek, antiszeptikus termékek, és infúziós oldatok tárolására. A minőségügyi inspekciók általában igénylik ezt az eljárást a kompromisszum-mentes minőség biztosítása érdekében. Ugyanakkor nagyon nehéz olyan címkéző gépet találni a csomagolásra érzékeny termékekhez, mint a gyógyszerek, amelyek könnyen kezelhetők és biztonságosak. Erre kínál megoldást a BFS címkéző gép.

Öntapadó címkék minőségi felhelyezése

Az Etima cég Pharma ML-BFS jelű gépe, melyet külön a BFS tárolók kezelésére fejlesztettek garantálja a felügyeletet, az adatkezelést és címkézést, bármely vevő igényeit és szükségleteit kielégítve. Az ML-BFS használható fiolákhoz, dobozokhoz, hengeres és sík felületű tárolókhoz. Fejlett technológiája lehetővé teszi az öntapadó címkék könnyű felhelyezését, miközben az Optikai Karakter Felismerő (OCR) és Optikai Karakter Igazoló (OCV) technológia felfedez és kigyomlál bármilyen nyomtatási hibát. Ez a technológia felügyeli a minőséget és a szöveg olvashatóságát is, és eldönti, hogy megfelel-e a legmagasabb színvonalnak.

Az áttekinthető térnek és a legömbölyített éleknek köszönhetően könnyen lehet tisztán tartani és gyorsan beállítani. Ez a felhasználóbarát gép úgy van kialakítva, hogy bármely vevő igényeit kielégítse, később integrálható mesterséges felügyelettel és megjelenítéssel, valamint termék nyomon követő (Track & Trace) rendszerekkel.

BFS címkéző gép előnyei:

  • A nyomtatási hibák jelentősen csökkenthetők
  • A NOVEXX címkéző fejek kivételes teljesítményt nyújtanak még nagy sebességnél is
  • Az íves kiképzések és az áttekinthető tér könnyű kezelést és tisztítást tesz lehetővé
  • A kiváló minőségű konstrukció tartósságot és megbízhatóságot biztosít

 

ETIMA provide specific solutions for any labelling need, providing maximum quality and technology to the production and packaging processes.

Filenév Filetípus Fileméret
Brochure-EtimaPharma-ML-FARMA.pdf application/pdf 0.79 MB