Berendezés dekor-kozmetikumok töltéséhez

Kisteljesítményű, automatizált töltés szempillaspirál, szemceruza, szájfény, és hasonló termékek esetén általában nem hatékony folyamat. A modern töltőgépek akár teljesen automatizált, akár félautomatikus kialakítása a pontosságra és minőségre fókuszál, így egyensúlyt teremt a hatékonyság, és a költségek szempontját figyelembe véve.

Innovatív töltő rendszer dekor-kozmetikumok középméretű és batch rendszerű kezelésére

A CMI Industries gyártócég Venus berendezései magasfokú hatékonyságot biztosítanak a dekor-kozmetikumok töltése esetén.

A nagy odafigyeléssel tervezett Venus félautomata verziója két kezelő ergonomikus hozzáférését biztosítja a berendezés mindkét oldalán, így maximalizálja a manuális betáplálás hatékonyságát, úgy, hogy szem előtt tartja a hozzáférést és a gépkezelők munkavédelmi komfort érzetét. A berendezés nagyobb teljesítményű egységei központilag vezéreltek, így az automatikus betáplálás, pontos behelyezés is biztosított.

A „multi” tervezés innovatív fejlesztése lehetővé teszi a különböző töltési térfogat-cserét: egyszerű a termékváltás, a térfogat-csere.

Tovább fejlesztve a töltési technológiát, a Venus vákuum rendszert alkalmaz. Ez minimalizálja a termék oxidációját, köszönhetően a tökéletes tömítési funkciónak a termék-tartály és a behelyezett kefék között.

A vezérlés 2 kijelzős érintőképernyővel lehetséges, mindkét gépkezelő hozzáférését biztosítva. A folyamat így nyomon követhető, és 99 recept rögzítését teszi lehetővé. Az összes Venus modell beépített modem segítségével biztosítja a gyors és hatékony távoli-hozzáférésű hibakeresést és asszisztencia biztosítását.

ELŐNYÖK

  • Fél-automata vezérlés lehetősége batch termelés, és teljeskörű automatizálás nagyobb teljesítmények esetén
  • Ideális olyan alkalmazások esetén, ahol termékcsere (termékféleség, térfogat) igénye jelentkezik
  • Vákuum alatti töltési kialakítás biztosítja a kiváló termékminőséget, és a termékveszteség minimalizálását
  • Modem biztosította távoli elérhetőség segítségével lehetséges a hibakeresés és a minimalizált állásidő hibaelhárítás esetén

CMI Industries (https://www.cmiindustries.it) designs and manufactures high quality processing and packaging machines for cosmetic, pharmaceutical, edible and chemical products.