Automatikus, laboratóriumi kapszula-töltő

Laboratóriumi kapszula-töltő: az erősen szabályozott és dinamikus gyógyszerpiaci fejlesztők, gondmentes és kellően rugalmas berendezéseket igényelnek az új termékek kifejlesztéséhez szükséges termékek és eljárások megváltoztatásaihoz.  A laboratóriumi kapszula-töltő gépek legyenek könnyen karbantarthatók, tegyék lehetővé a gyors szerszámzat cserét, és szorosan szabályozott eljárási változókat és automatikus üzemeltetést tegyenek lehetővé a nagy mennyiségű termelés reprodukálható eredményei érdekében.

Egy teljes kapszulázási megoldás laboratóriumoknak.

Az ACG-Pam, AFT-T Lab rendszere, egy laboratóriumi méretű kapszula-töltő, az AF kapszula-töltő sorozatból, amit jelenleg több mint 1000 gyártó létesítmény használ szerte a világon. Az AF sorozatú berendezéseket a  szabályozásoknak való megfelelőségre, árbevétel optimalizálásra és rugalmasságra tervezték, a gyógyszergyártóknak azokat a vonásokat nyújtva, amikre szükségük van, mint receptúra összeállítás, adagolás szabályozása, minimális termék-veszteség, periferiéális berendezések széles választéka és világméretű támogatottság.

Az AFT-T Lab berendezés rendelkezik az összes, a sorozat nagyobb berendezéseire jellemző előnnyel, de laboratóriumok számára megfelelő léptékben.  A berendezés óránként 6.000 kapszula megtöltésére alkalmas portöltet, és óránként 5.000 kapszula megtöltésére alkalmas, pellett töltet esetében.  Egy 1.1 kW-os primer motort használ.  Súlya, kb. 1.200 kg, és alapterület igénye mindössze 2,25 m2, ami bármelyik gyógyszer laboratórium számára tökéletes.

A laboratóriumi kapszula-töltő előnyei

  • Teljesen automatikus kapszula-töltés laboratóriumok számára.
  • Egyedi formázórész, ami lehetőséget ad négy kapszulamérettel végzett kísérletekhez.
  • Könnyű és gyors átváltás.
  • Betölt port / pelletet / tablettát / mikro tablettát / kapszulát kapszulába és más kombinációkra is alkalmas.
  • Megfelel a cGMP útmutatásoknak.

ACG Pam, a kapszulázó és tabletta-prés gépek világszerte ismert gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
ACG Pam AF series brochure.pdf application/pdf 5.21 MB