Automata száj stiftek, rúzsok töltése

Rúzsok, ajakápoló stiftek, szájfény típusú kozmetikai termékek rendkívül népszerűek, ez magas minőségi követelmények elé állítja a gyártókat. A tradicionális ajakápolási termékek töltésének kritikus pontja, hogy a megfelelő hőmérsékletet biztosítani lehessen a teljes gyártási folyamat során, ez elengedhetetlen a kiváló minőségű termék gyártásához. A modern gyártási módszerek innovatív hőmérséklet szabályzást kínálnak, ez kiküszöböli a hő-sokkot és nagy volumenű, minőségi termék előállítását teszi lehetővé.

Minőségi ajak-stift termékek gyártása, professzionális hőmérséklet szabályzással

A CMI Industries Contact SM szériája teljes palettáját kínálja a fél-automata, automata ajak-stift töltőgépekre, melyeket úgy terveztek, hogy az alaptermékektől egészen a csúcs-minőségű végtermékekig kiszolgálja a felhasználókat.

A Contact SM sorozat kapacitása széles határok között mozog, 400 db/órától egészen 3 600 db/óráig terjed, így lehetővé teszi, hogy Ön a termelési folyamatához legmegfelelőbb berendezést választhassa.

A szabadalmaztatott technológia az, ami lehetővé teszi a rendkívül pontos hőmérséklet szabályzást, vezérlést. Az innováció kiterjed az öntőformák előmelegítésére, a dupla olvasztó rendszerre, a 2 vagy 3 fokozatú hűtési rendszerre. Ezen tulajdonságok összesége biztosítja a prémium minőségű termékek gyártását.

A teljes vezérléssel ellátott volumetrikus töltési rendszer alapfelszereltsége mindegyik Contact SM berendezésnek. A függőlegesen süllyedő töltőfejek működése is vezérelt, így biztosított a süllyedési sebesség szabályozása, a töltési folyamat gyorsaságához igazodva. Ezek a tulajdonságok teszik lehetővé, hogy a Contact SM egységek könnyen alkalmazhatók a gyártási kapacitások széles tartományában.

Ennek a flexibilitásnak köszönhetően a termékváltás is egyszerűbb, a fém, illetve szilikon öntőformák segítségével.

A különlegesen tervezett hűtő-alagút 3 lépcsős: a 3 szakasznak köszönhető a tökéletes hőmérsékleti karakterisztika, kiküszöbölve ezzel a stift barázdálódását, gödrösödését.

ELŐNYÖK

  • Innovatív hőmérséklet vezérlés a különleges minőségű végtermék érdekében
  • A gyors termékváltás csökkenti a leállási időt
  • Széles skálán választható ki, a pontos kívánalmaknak megfelelően
  • Energia-hatékony, a fűtő és hűtő rendszer hővisszanyerésének köszönhetően
  • A stift méretek, formák számos variációja lehetséges

CMI Industries (https://www.cmiindustries.it) designs and manufactures high quality processing and packaging machines for cosmetic, pharmaceutical, edible and chemical products.