Automata kupak felhelyező berendezés, palackokhoz

A hagyományos kupak-felhelyező rendszerek rugalmatlanok, ez korlátot szab a csomagolás lehetőségeinek, és ezzel a termék-kiszerelés lehetséges fajtájának is. A modern, nagy kapacitású berendezéseket célirányosan tervezik, ennek köszönhető a gyors termékváltás, a lehetséges csomagolás fajták széles skálája.

Teljesen automatizált, nagy kapacitású kupakfelhelyező, gyors termék váltás lehetőségével.

A CMI Industries Miray típusú automatikus kupa felhelyezője az automata berendezések csúcs színvonalát képviseli. Köszönhetően az egyszerű és gyors palack-váltásnak a teremékváltás időtartama lecsökken.

A kapacitás a 1 800-18 000 db/h tartományban változhat, ez teszi lehetővé, hogy az Ön, a gyártási folyamatához leginkább illeszkedő berendezést válasszon ki.

A Miray a műanyag kupakok, záróelemet széles skáláját tudja kezelni, beleértve a csavaros kupakot, a „press-on” záró fedelet, a pumpás és szórófejes záró elemeket. A berendezés lehetővé tesz a záró elemek széles skáláján történő kupak-váltás, ezzel biztosítva a maximális flexibilitást

Mindegyik berendezés a szabadalmaztatott ScrewMaster system-et alkalmazza, ez automatikusan ellenőrzi, és állítja be a megszorító forgató nyomatékot és a záróelem felhelyezésének pontos pozícióját a palack felett.

Köszönhetően az elektronikusan vezérelt bütykös tengelynek, a karbantartási igény minimális. A további védelmet biztosít a vezérelt kenő-rendszer. Továbbá, a maximális flexibilitást szolgálja, hogy a berendezések GMP és ATEX bizonylattal rendelkező kialakításban is rendelhetőek, így speciális gyártási körülményeknek is meg tudnak felelni.

ELŐNYÖK

  • Szerszámot nem igénylő, gyors és egyszerű termékváltás teszi lehetővé, hogy a különböző palackok és záróelemek cseréjének ideje minimális legyen, növelve ezzel a termelékenységet
  • Az egyenáramú elektromotoros kupak-felhelyező rendszernek köszönhetően berendezés a palackot és záróelem széles variációját tudja kezelni.
  • Egészen 18 000 db/h teljesítmény elérése is lehetséges
  • Az opciók széles választéka teszi lehetővé, hogy az Ön technológiai folyamataihoz leginkább illeszkedő berendezést tudja kiválasztani
  • A berendezéseket GMP és ATEX bizonyítvánnyal rendelkező verzióban is rendelhető

 

CMI Industries (https://www.cmiindustries.it) designs and manufactures high quality processing and packaging machines for cosmetic, pharmaceutical, edible and chemical products.