Automata folyadék töltőgép négy fejjel

Automata folyadék töltőgép: A fogyasztói igények növekedése kikényszeríti a gyártóknál a beruházásokat, különösen a csomagoló gépsorokhoz, hogy különböző gépekkel változatos termékeket hozzanak forgalomba a gyógyszer, élelmiszer és kozmetikai iparban, így tartva lépést a vevői igényekkel. Az össze- és szétszerelhető, sokoldalú, rugalmas automatikus rendszerek beszerzésével, könnyen tudnak alkalmazkodni a termékekhez, továbbá a hatékonyságuk is növekszik és csökkennek az üzemelési költségek is.

Automata töltő sor palackokhoz, tégelyekhez, tubusokhoz, fiolákhoz

Az Adelphi cég  Response Automation Base nevű terméke egy töltőgép, amely 4 asztali töltőfejet foglal magában, amelyek szükség esetén egyenként is használhatók. Van logikai vezérlése érzékelő és kapu rendszerekkel, következetes és megbízható töltést megvalósítva minden ciklusban. A sűrített levegővel működő csonklezárás biztosítja a csöpögésmentes töltést és a higiénikus környezetet.

A változtatható sebességű konvejor és az állítható vezető sínek könnyítik meg a többféle terméktípus kezelését. Az automata töltő 5 millilitertől 1 literig tud adagokat tölteni, ± 0,25 % pontossággal, ami kifejezetten jobb, mint a megszokott,  ± 1 %-os iparági átlag. A gyors töltési képesség percenként 60 tartály kibocsátását teszi lehetővé, azaz akár 29 000 db-ot egy 8 órás műszakban.

 

Automata folyadék töltőgép előnyei

  • Tiszta, biztonságos, higiénikus környezet, gyors termelés
  • Többféle termékhez és tartályhoz beállítható
  • Gyors töltés, akár 60 tartály percenként
  • Könnyen átállítható teljesen automatikus töltő vonalról különálló félautomata töltésre

Az Adelphi elsősorban a gyógyszer- és a kozmetikai ipar számára gyárt folyadéktöltő berendezéseket, és ezen gépek kiegészítő berendezéseit, mint a kupakzáró, folyadékvizsgáló, stb.