Automata csokoládé krém töltő berendezés

A csokoládé krém és egyéb nagy viszkozitású termékek speciális kezelést igényelnek az optimális töltési funkció biztosításához. Amennyiben a célirányosan tervezett, túlnyomásos, higiénikus kialakítású töltő-berendezések mellett dönt, tapasztalni fogja a termelékenység és megbízhatóság növekedését.

 

Forgó-blokkos, volumetrikus adagolású töltőberendezés nagy viszkozitású termékekhez, krémekhez

 

CMI Industries három-lépcsős MPI berendezése élelmiszeripari, higiénikus kialakítású, forgó-blokkos működésű, és volumetrikus adagolást végez. Bármilyen folyadék töltésére alkalmas, beleértve a nagy viszkozitású termékeket is, mint a csokoládém krém és egyéb, krém-állagú élelmiszerek.

Az MPI berendezés túlnyomásos, volumetrikus adagolási technológiát alkalmaz, így képes a krém-állagú, kritikus viszkozitású termékeket is könnyedén kezelni. Automatikus érzékelő rendszer biztosítja, hogy olyan üveg, flakon, melynek fedele hiányzik, vagy nincs tökéletesen felhelyezve, ne hagyhassa el a berendezést.

Az MPI berendezés jellemzői: 20 fúvóka az üvegek, tégelyek előkészítésére; 16 nagy-pontosságú volumetrikus adagolófej; kupak-kezelő, 6 kupak felemelésére és helyére illesztésére. A berendezés teljesítménye elérheti a 10 000 egység/óra értéket (400g-os adagok), illetve 7 000 egység/óra értéket (750 g-os adagok). Szerszámok nélkül, könnyen elvégezhető a termék kiszerelésének megfelelő átépítés, így minimálisra csökken a leállás ideje.

Az MPI berendezés elérhető rozsdamentes, vagy műanyag szerkezettel, igazodva a végtermék tulajdonságaihoz. A kialakítás olyan, hogy a tisztítási folyamat gyors és egyszerű legyen, és alkalmas legyen élelmiszer, illetve nem étkezési termékek töltésére is.

 

ELŐNYÖK

  • Nagy kapacitású töltő és záróelem felhelyező egység, speciálisan a nagy viszkozitású termékekhez (kenhető paszták, vajkrémek, sajtkrémek, stb.)
  • Kapacitás akár 10 000 egység/óra, a maximális hatékonyság eléréséhez
  • Gyors és „szerszám-mentes”, a kívánt formának megfelelő átépítés, a leállási idő minimalizálásának érdekében
  • Rozsdamentes kivitel is választható, ez biztosítja, élelmiszeripari, higiénikus alkalmazást
  • A híres, széles körben ismert CMI Industries cég megbízhatóságot és kiváló teljesítményt garantál

 

CMI Industries (https://www.cmiindustries.it) designs and manufactures high quality processing and packaging machines for cosmetic, pharmaceutical, edible and chemical products.