Automata bliszterező

Az automata bliszterező: a gyógyszeripari termelés népszerű megoldása, köszönhetően annak, hogy az adagoláshoz illesztve a fogyasztó számára a legkedvezőbben kialakítható és tökéletesen védi a terméket. Közepes léptékű termelés esetén egy a termelés méretéhez egyedileg illesztett gép fogja eredményezni a beruházás leggyorsabb megtérülését.

Közép méretű gyógyszeripari bliszter csomagoló gép

A FamarTec cég TF220 jelű bliszter csomagoló gépe a maga 250 bliszter/perc teljesítményével tökéletes megoldás közép méretű termelési vonalak számára. A kiemelkedő teljesítmény mellett a TF220 kompakt kialakítású és rugalmasan illeszthető meglévő gyártási sorokhoz, vagy telepíthető új vonalakba. A TF220 ellátható kitápláló szállító szalaggal, akár egyenes vonalban, akár 90°-os szögben (elől vagy hátul) a gépsor minél szabadabb kialakításához.

A TF220 görgős bélyegző egységgel van szerelve minden egyes bliszter légtömör zárása érdekében. A termékek széles tartományához fejlesztették ki, és megnövelt teljesítménye ellenére gyors termékváltást tesz lehetővé. A beépített vezérlő rendszer minden beállítást megőriz, lehetővé téve a szervo motorok gyors és pontos működését, a minőség fenntartását.

Felismerve a termelés modern szükségleteit a TF220 a GMP szabványok szerint van kialakítva. Rozsdamentes acél vázzal erős és tartós szerkezet, emellett igen kompakt, befoglaló méretei csak 2700mm x 1240mm x 1840mm.

A géphez kiegészítő egységek széles tartománya illeszthető, pl. vibrátoros betöltő garat, univerzális vagy dedikált töltő automata, a mikro lyukak ellenőrzése az alumíniumon, vizuális ellenőrző kamera, automata selejt kidobó és különböző rendszerű kód- és gyártási szám nyomtatók. A TF220 rutinszerűen táv ellenőrző rendszerrel szerelve érkezik. Ez azt jelenti, hogy a mérnökök minden esetet online diagnosztizálhatnak, csökkentve ezzel a riasztásokból származó holtidőket.

Az automata bliszterező előnyei

  • Tökéletes megoldás közép méretű termeléshez, 250 bliszter/perc teljesítményig
  • Opcionális megoldások teljes tartománya a felhasználó igényei szerint
  • Gyors termékváltás a szervo motoroknak és az elektronikus elő beállításoknak köszönhetően
  • Intuitív kezelői felület és ASEM ipari PC
  • Táv ellenőrző rendszer, lehetővé téve a közvetlen online támogatást és csökkentve az állásidőt

A Famar Tec a gyógyszeripar számára gyárt automata csomagóló berendezéseket, mint a bliszterező, vial töltő és kartonozó gépek.