Automata ampulla-mosógép

Automata ampulla-mosógép: amit ampullák megtisztítására terveztünk, és kb. 24.000 ampulla per óra teljesítmény elérésére alkalmas.

Kényelmes, automata mosógép ampullák megtisztításához.

A Romaco, Macofar WM 8000 sorozatú automata mosógép a mozgás megszakítás alapelve szerint üzemel. Ennek a polcos kialakítású gépnek fő vonásai, a magas teljesítmény és a rugalmasság. A nagy teljesítményű szállítórendszer biztosítja a hengeres tartályok precíz és rázkódásmentes továbbítását, beleértve az instabil kialakításúakat is. Rugalmas, programozható mosási ciklusok teszik lehetővé a könnyedén validálható, alapos mosási ciklusokat. A WM mosógépek egyszerűen integrálhatók változatos feldolgozó eljárásokba, mint a porok és a folyadékok betöltésére szolgáló, Romaco Macofar steril töltősorok.

Ez az automata ampulla-mosógép 2400 kg súlyú, és a sebessége 12.000 – 24.000 darab per óra, függően a gép kialakításától.

Az automata ampulla-mosógép előnyei

  • Akár négy, különböző folyadékkal is üzemeltethető.
  • Teljesítménye akár 24.000 darab per óra.
  • Az ampullákat, koaxiális fúvókákkal, kívülről és belülről, egyaránt megtisztítja, víz és levegő keverékével.
  • A mosóprogram ciklus nagyon rugalmas és testreszabható.
  • Felszereltük ampulla megfogó karokkal.

Romaco , a gyógyszeripari csomagolási megoldások világon vezető gyártója, akinek fő erősségei: a hólyagos fóliás csomagolás, szalagos megoldások, dobozolási megoldások és (steril) folyadék és por betöltő megoldások.