Átfolyásmérő töltőgép

Az élelmiszeriparban, vegyiparban és kozmetikai iparban nagyobb gyártási kapacitások esetén, ahol nagy töltési pontosságára és mennyiségére van szükség, elengedhetetlen egy teljesen automatizált átfolyásmérő töltőgép , amely zökkenőmentesen működik a gyártás folyamán. A könnyű kezelhetőség és a nagy mennyiségű töltési lehetőség pontos szabályozása maximális rugalmasságot biztosít, széles termékpaletta esetén is.

Rugalmas, nagy térfogatú átfolyásmérő töltőgép

Az EFM Machinery gyártó F-sorozat egyedi igényekhez igazítható, nagy pontosságú és nagy volumenű töltőgépek széles választékát nyújtja. Az F-sorozat különféle folyadéktípusokkal képes üzemelni, valamint 2, 4, 6 vagy 8 fejes változatban is kapható. A nagy teljesítményű tápszivattyú a terméket közvetlenül az áramlásmérőhöz továbbítja, majd ezt követően nyomás alatt juttatja el a töltőszelepekhez, amelyek szervo-vezérlésűek a töltés pontossága érdekében.

Az alap EFM F-sorozat elektromágneses áramlásmérővel van ellátva, de nem vízbázisú termékek töltése esetén igény szerint rendelhető tömegáram-mérővel felszerelve. Felhasználástól függően, vezetőképesség-mérő szenzorral is felszerelhető.

Az F-sorozat elemei nagyrészt rozsdamentes acélból készülnek, és a berendezések úgy lettek kialakítva, hogy tisztítás céljából könnyen és gyorsan szétszerelhetők legyenek.

Átfolyásmérő töltőgép előnyök:

  • Akár 6000 db / óra kapacitás
  • Nagy pontosságú töltés
  • Könnyen telepíthető és egyszerűen kezelhető érintőképernyős vezérlőegységgel
  • A töltési térfogat elektronikusan állítható

EFM (http://www.efmbv.nl) is a Dutch manufacturer with a short delivery time for fully automated, small to medium speed, filling and capping machines.