Asztali ellenőrzőmérleg tablettához és kapszulákhoz

Asztali ellenőrzőmérleg tablettához: a gyógyszeripari K+F laboratóriumokban vagy klinikai minták gyártásánál egy nagy pontosságú asztali ellenőrző-szortírozó mérleg a tökéletes megoldás. A berendezés kis mérete nem befolyásolja annak rugalmasságát. Így az asztali eszköz képes kezelni a különböző méretű tablettákat és kapszulákat, csökkentve a költségeket és javítva a hatékonyságot.

Teljesen flexibilis, nagy pontosságú ellenőrzőmérleg, laboratóriumi méretben

A CI Precision cég SADE SP-B40 jelű berendezése egy nagy pontosságú, könnyen kezelhető és teljesen flexibilis ellenőrző-szortírozó mérleg. Az eszköz szilárd gyógyszerformák mérésére szolgál,  és elsősorban laboratóriumi használatra fejlesztették. A SADE SP-B40-est a nagyon egyszerű működtetéshez alakították ki, a terméket egyszerűen csak be kell töltetni a betápláló tálba és a súly szerinti válogatás +/- 1 mg pontossággal megtörténik. Ha nagyobb érzékenységre van szükség, az egység +/- 0,5 mg pontosságra is beállítható. Mint a SADE termékcsalád többi tagja, az SP-B40  a tablettákat 20 x 24 mm-es méretig, a kapszulákat 5 -től  00-s méretig tudja kezelni (nagyobb mérethez is illeszthető).

Még több értéket és rugalmasságot nyújt, hogy a gép a súly szerinti válogatáson túl mennyiség adagoláshoz is könnyen és gyorsan átállítható. Tökéletesen lehet vele üvegeket vagy más tartókat meghatározott  számú egységgel tölteni – ami különösen klinikai minták előállításánál hasznos. A berendezés feljegyez minden műveletet, és képes jelentéseket küldeni közvetlenül nyomtatóra, vagy PC felületre.
Túl azon, hogy a kezelőnek időt takarít meg a kézi válogatás megszüntetésével, a percenkénti 75 egység átengedésével az SP-B40 könnyen és gyorsan tisztítható. A berendezés a GMP-nek megfelelő kialakítású, minden anyaggal érintkező felülete rozsdamentes acél, vagy PEEK  (poliéter-éter-keton) kivitelű.

Az Asztali ellenőrzőmérleg tablettához előnyei

  • Automatikus súly vagy darabszám szerinti válogatás, kompakt, asztali méret
  • A maximum 75 egység/perc teljesítménnyel időt takarít meg
  • GMP –nek megfelelő kialakítás, könnyen, gyorsan tisztítható, minden anyaggal érintkező felület rozsdamentes acél vagy PEEK kivitelű
  • Nagy pontosságú CI Precision (bizonylattal ellátott) mérleg
  • Rendkívüli érzékenység, akár +/- 0.5 mg, vagy még nagyobb pontosság

Választható garat méret a nagyobb sarzsokhoz

A CI Precision vezető gyártó a tabletta és kapszula szortírozó-ellenőrző mérlegeknek, mind laboratóriumi, mind üzemi felhasználásra.