Aszeptikus habosító gép

Aszeptikus habosító berenedezés: az olyan termékek, mint hab, joghurt, vaj, sajt és még sok más, steril körülmények közötti keverést és levegőztetést igényelnek, és emellett, szigorúan be kell tartani az élelmiszergyártás biztonsági szabványait.  Egy magas szintű folyamatszabályozással rendelkező, gáz bevezetést tartalmazó, felhasználó-barát és könnyen karbantartható habosító berendezés bármelyik élelmiszergyártónak előnyt jelent a versenytársakkal szemben.

Kiváló folyamatszabályozással kever, homogenizál és habosítja az élelmiszereket.

A Hansa Mixer, Milk-Mix, egy termelő keverő és habosító berendezés, amit a tejfeldolgozó és más élelmiszeripari alkalmazások széles választéka igényeinek való megfelelőségre terveztek.  Kizárólag rozsdamentes acélszerkezeteket tartalmaz, és igen fejlett technológiával rendelkezik a szaniter tömítések terén, amiket még a gyártási eljárás, közben is le lehet öblíteni.  A keverőfej rozsdamentes acélból készül, és mind a forgó-, mind az állórész, hőmérséklet-szabályozással rendelkezik.  Az egyenletes és alapos feldolgozást az alapos tervezés biztosítja, beleértve a keverőfej mögött elhelyezett befecskendező nyílásokat is. Egy beépített gázszabályzó teszi lehetővé a pontos mennyiségű levegő vagy nitrogén bejuttatását a keverő kamrába, a receptje szerinti pontos és szabályozott habosítás céljából.  A rendszer egy beépített, 175 mm vagy 250 mm méretű, színes, érintőképernyőről vezérelhető.

Aszeptikus habosító előnyei

  • Teljesen megfelel az élelmiszer minőséget előállító termelőberendezésekre vonatkozó,  korszerű higiénés szabványoknak.
  • Gyártási teljesítmény-tartomány: 250 – 2.500 kg per óra.
  • Automatikus levegő-adagolás.
  • Több, külső adagolószivattyú vezérlése is lehetséges.
  • SPS szabályozású CIP és SIP.

Hansa Mixer, modul-rendszerű, nagy precizitású technológiája, a receptúrának megfelelően keveri és/vagy habosítja az adagolható közeget: gázokat, folyadékokat és szilárd anyagokat.