Adalék- és ágyanyagok adagoló rendszerei

Adalék- és ágyanyagok adagoló rendszerei: a korszerű, fluidágyas tüzelésű kazánok az ágyanyagok és adalékanyagok konzisztens és megbízható szállítását igénylik, a hatékony üzemelés és a szigorú emissziós előírások betartása érdekében.  Napjaink szabályozott környezetében, az ágyanyag adagoló rendszer helytelen telepítése vagy váratlan meghibásodása, bármelyik kazánban katasztrófához vezethet.  Ezért, a sikeres kazán üzemeltetők, jó minőségű, testreszabott ágyanyag adagolókat ruháznak be, amiket az ipar vezető vállalatai szállítanak.

Egy teljes ágyanyag és adalékanyag adagoló rendszer, amit az ipar vezető vállalata testreszabott az Ön kazásja számára

Raumaster, több mint 30 éve foglalkozik fafeldolgozással és az energiaiparral, Finnországban. A vállalat, egy világszerte elismert szakértője  biomassza anyagmozgatási megoldásainak, és már régóta termékek széles választékát kínálja kazánházakhoz és az energia átalakító iparnak. Amint a tüzelési technológia változott, a  vállalat folytatta fejlesztéseit, és jelenleg, az ágyanyagok és adalékanyagok adagolására szolgáló berendezések széles választékát kínálja, a mai, fluidágyas kazánokhoz. Raumaster, a szállítóberendezések egész sorát kínálja mész, homok, kén és egyéb adalékok szállításához, amik a kazánok hatékony és tiszta üzemeltetéséhez szükségesek. Az adagoló rendszereket specifikusan az Ön alkalmazásához tervezik a mérnökeink, a vállalat, jól bevált komponenseit tartalmazó, katalógusából választva. Pneumatikus adagolók, mechanikus szállító csigák, forgódobos adagolók, láncos szállítószalagok és támogató berendezések állnak rendelkezésre. Raumaster, adagoló rendszereit jól ismerik a megbízható üzemeltetésről és még a legkihívóbb feladatokra adott optimális megoldásokról.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • Teljesen testreszabott megoldások, specifikusan az Ön kazánjához tervezve.
  • Adagolási teljesítmény könnyű beállítása garantálja a precizen szabályozott adagolási teljesítményt, bármilyen körülmények között.
  • A mechanikus és pneumatikus szállító rendszerek teljes választéka rendelkezésre áll.
  • Meszet, homokot, kenet és egyéb adalékanyagokat adagol.
  • Könnyen integrálható a Raumaster, adagoló rosta és újra hasznosítható rendszerével.

Raumaster berendezéseket és létesítményeket tervez és épít a szilárd tüzelőanyagok és biomassza kezeléséhez.