Adagológép szabadon nem folyó porokhoz

Adagológép szabadon nem folyó porokhoz: töltsön be gyengén folyó porokat, száraz szirupokat és hasonló anyagokat különböző zárószerkezetű, változatos kialakítású üveg és műanyag palackokba.

Töltsön szabadon nem folyó porokat változatos palackokba

A Romaco Macofar MT 6 és F 4/PC típusú makro adagolói folyamatos mozgású portöltő gépek, amik alkalmasak a szabadon nem áramló  porok valamennyi típusú üveg és merev, műanyag palackokba töltésére, és ezt követő lezárására, bármilyen típusú eszközzel (lopásgátló, csavaros kupakok, rászorítós kupakok, stb.). A poradagolást vákuum – nyomás segítségével végzi. Az adagolótárcsa egyedileg beállítható dugattyúkkal rendelkezik, kiegészítve megfelelő, rozsdamentes acélból készült szűrőhálóval, aminek nyílásmérete a por típusa és szemcse összetétele szerint változtatható. A folyamatos mozgású művelet minimálisra csökkenti a porveszteséget, és biztosítja a nagy pontosságú feltöltést. A modul-rendszerű és rugalmas kialakítás gyors termékváltást tesz lehetővé.

Az adagológép szabadon nem folyó porokhoz előnyei

  • Lezáró-fej, műanyag, csavarmenetes kupakokhoz.
  • Vákuumos / nyomásos adagolás tölcsérekbe.
  • Szállítótartály, adagoló-karusszel rázásával.
  • A gépet a lezáró csoport nélkül is lehet telepíteni.

Romaco , a gyógyszeripari csomagolási megoldások világon vezető gyártója, akinek fő erősségei: a hólyagos fóliás csomagolás, szalagos megoldások, dobozolási megoldások és (steril) folyadék és por betöltő megoldások.