Egyszer használatos zsák biológiai eljárásokhoz

Egyszer használatos zsák biológiai eljárásokhoz: A bio feldolgozó ipar gyártói egyre fokozottabb mértékben fordulnak az egyszer használatos megoldások felé, termelésük infrastrukturális igényei szerint. A tapasztalt gyártók tudják, hogy a jó minőségű, egyszer használatos eszközök rugalmassága, tisztasága és kényelme, növeli az eljárás hatékonyságát, csökkentve a kezelők karbantartási és tisztítási tevékenységét, lehetővé téve, hogy a nagyobb értéket hozó feladatokra összpontosítsanak.

Egy, Egyszer használatos zsák, biológiai eljárás tartalmámak szigorú, tisztaszoba körülmények közötti gyártásához

JM BioConnect,  ismert, mint az ipar csúcs-minőségű szállítója és szolgáltatója, beleértve a nagyon rövid átfutási időket is. A vállalat, egyszer használatos, 3D zsákjai, a BioConnect, kimondottan erre a célra kifejlesztett fóliájából készül, hogy kielégítse a laboratóriumitól a tömeggyártásig terjedő igényeket.  A fóliát, amit JMS Flex néven ismernek, a legmagasabb minőségi szabványok szerint gyártják, és a zsákgyártáshoz használt fóliák között, a legnagyobb átlátszósággal rendelkezik.  A fóliát lamináris áramlási körülmények között, 7-es tisztasági osztályú tisztaszobában gyártják.  A 3D zsákok 50 l – 3.500 l térfogattal állnak rendelkezésre, és egy teljesen semleges polietilén érintkező réteget tartalmaz.  Ezek ellenállnak a gamma sugaras sterilizálás, károsító hatásának, nagyon alacsony az oxigén áteresztőképességük (0,1cm3/m2×bar×nap), és felülmúlhatatlan az átlátszóságuk és a rugalmasságuk.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • Nagymértékű átlátszóság és rugalmasság.
  • Kiváló oxigén korlátozó: (0,1cm3/m2×bar×nap).
  • Alkalmas, gamma sugaras sterilizálást használó eljárásokhoz.
  • ISO certifikált és FDA engedéllyel rendelkező tisztaszobában gyártják.
  • Számos szabványnak megfelel, beleértve az USP class 6; ISO 10993-4,5,6,10, és 11; és EP 3.1.5.

JM BioConnect® (http://www.jmbioconnect.com/), lehetőséget ad teljes, egyszer használatos üzemeltetésre, közeg/puffer készítményekhez, sejt betakarításhoz vagy megtisztításhoz, koncentráláshoz és dia-szűréshez, és kromatográfiás eljárásokhoz, oltóanyag, gyógyászati fehérjék és monoklónos antitest eljárásokban.

Filenév Filetípus Fileméret
JM BioConnect general brochure.pdf application/pdf 0.98 MB